Libnet.ro
UNICEF

19:16

Electrica, invinsa in instanta de fostul deputat Doru Lese, va plati daune morale de 5.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Electrica, invinsa in instanta de fostul deputat Doru Lese, va plati daune morale de 5.000 de euro

Doru Lese, fostul director de la Electrica, a castigat in instanta daune morale de 5. 000 de euro dupa ce a fost schimbat din functie in mod abuziv, in 2015. El mai are un proces pe rol cu aceeasi institutie. continuă pe Adevărul

Fostul deputat PDL Mihail Boldea, trimis in judecata in al patrulea dosar penal

Fostul deputat PDL Mihail Boldea a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal, in care este acuzat de DIICOT de constituire de grup infractional, informeaza Adevarul. ro. impreuna.

Fostul deputat Dan Diaconescu, din arest, la DNA (VIDEO)

Dan Diaconescu a fost adus din arest in fata procurorilor DNA pentru a da o serie de explicatii, arata B1 TV. Cu toate acestea, fostul deputat nu scapa de celula. Acesta a parasit penitenciarul Rahova,.

Fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal

Fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal, informeaza B1 TV. El este acuzat de constituirea unui grup infractional. Alaturi de fostul parlamentar, au mai fost .

Fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal. Este acuzat de DIICOT de constituire de grup infractional

Impreuna cu fostul parlamentar au mai fost trimise in judecata, de catre DIICOT, in acest ultim dosar, inca sase persoane, printre care si Valentin Boldea, fostul sef al Directiei de Sanatate Publica Galati. Mihai Boldea mai este judecat in alte trei dosare penale, iar in unul dintre acestea a fost condamnat, la prima instanta, la sase ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )