Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, . continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen. Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE 12:25 Presedintele Traian Basescu a declarat duminca, la plecarea de la Spitalul Universitar, ca atat fiica sa cat si nepotica sunt sanatoase, adaugand ca fetita a primit nota 9 la nastere. Seful statului a adaugat ca si-a vazut nepotica si ca a tinut-o in brate. Am primit nobilul titlu de bunic, a declarat presedintele.

UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE Presedintele Traian Basescu a mers duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la Spitalul Universitar. La intrarea in unitatea medicala, presedintele a declarat sunt bucuros.

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala.

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment,.

Elena Basescu a NASCUT o fetita.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 kilograme si s-a nascut dupa miezul-noptii, la Spitalul Universitar, conform Antena 3. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Toti paznicii de la Spitalul Universitar au fost chemati de acasa pentru a pazi intrarile in spital, confom Realitatea TV. Elena Basescu si sotul ei au ales deja numele: Raisa, conform Mediafax. Primul copil al .

Elena Basescu a nascut o fetita

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut noaptea trecuta o fetita, la Spitalul Universitar.

Elena Basescu a nascut o fetita: Amandoua sunt in stare buna

Elena Basescu, fiica presedintelui, a nascut, sambata noapte, o fetita, relateaza B1 TV. Aceasta a nascut, la ora 03:30, prin cezariana, la spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, amandoua.

Ministrul Sanatatii lauda sistemul, dupa ce Elena Basescu a nascut la Spitalul Universitar

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, la scola de vara a PNL, raspunzand unei intrebari legate de faptul ca fiica sefului statului, Elena Basescu, a ales sa nasca intr-un spital.

NASTERE ELENA BASESCU. Presedintele si-a cunoscut nepoata. ...

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Basescu si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tinar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )