Libnet.ro
UNICEF

11:00

NASTERE ELENA BASESCU. Presedintele si-a cunoscut nepoata. ...

România Liberă România Liberă,
NASTERE ELENA BASESCU. Presedintele si-a cunoscut nepoata. ...

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit . continuă pe România Liberă

Presedintele si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tanar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Basescu si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tinar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 .

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

Elena Basescu a pregatit camera fetitei sale: Personajele Disney o vor inconjura pe prima nepoata a presedintelui (VIDEO)

Cu trei saptamani inainte de a naste, Elena Basescu a pregatit camera fetitei sale. Prima nepoata a presedintelui Traian Basescu va fi adusa acasa intr-o incapere de vis, cu personaje alese de mama sa din.

VIDEO UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen. Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE 12:25 Presedintele Traian Basescu a declarat duminca, la plecarea de la Spitalul Universitar, ca atat fiica sa cat si nepotica sunt sanatoase, adaugand ca fetita a primit nota 9 la nastere. Seful statului a adaugat ca si-a vazut nepotica si ca a tinut-o in brate. Am primit nobilul titlu de bunic, a declarat presedintele.

UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE Presedintele Traian Basescu a mers duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la Spitalul Universitar. La intrarea in unitatea medicala, presedintele a declarat sunt bucuros.

Elena Basescu a NASCUT o fetita.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 kilograme si s-a nascut dupa miezul-noptii, la Spitalul Universitar, conform Antena 3. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Toti paznicii de la Spitalul Universitar au fost chemati de acasa pentru a pazi intrarile in spital, confom Realitatea TV. Elena Basescu si sotul ei au ales deja numele: Raisa, conform Mediafax. Primul copil al .

ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri Vezi cand va deveni MAMICA.

Elena Basescu asteapta cu emotie momentul in care ea si Bogdan Ionescu vor deveni parinti. Pe ultima suta de metri, a postat, vineri dimineata, fiica presedintelui Traian Basescu, pe contul ei de Facebook. Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care .

FOTO: ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri . Vezi cand va deveni MAMICA.

Elena Basescu asteapta cu emotie momentul in care ea si Bogdan Ionescu vor deveni parinti. Pe ultima suta de metri, a postat, vineri dimineata, fiica presedintelui Traian Basescu, pe contul ei de Facebook. Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care .

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )