Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Basescu in PE: Atunci cand nu stie ce sa faca, premierul Ponta injura si jigneste

B1 B1,
Elena Basescu in PE: Atunci cand nu stie ce sa faca, premierul Ponta injura si jigneste

Elena Basescu a declarat, joi, ca rezolutia adoptata in Parlamentul European privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in. continuă pe B1

Elena Basescu in PE: Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca.

Elena Basescu a declarat, joi, in plenul Parlamentului European ca premierul Victor Ponta nu stie sa protejeze imaginea Romaniei pe plan extern, iar cand nu stie ce sa faca injura si jigneste, relateaza Mediafax. Europarlamentarul PDL a luat cuvantul dupa ce PE a adoptat, joi, o rezolutie privind libera circulatie. Am sustinut aceasta rezolutie pentru ca ea intareste un principiu fundamental: toti cetatenii europeni sunt egali si beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii in cadrul UE.

Elena Basescu: Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat ca rezolutia adoptata in PE privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in UE. EBA a adaugat ca Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca.

Mesajul lui Ponta pentru ministri: Vreau sa aveti o reactie foarte clara - mai diplomatica decat a mea, recunosc - atunci cand e incalcata libertatea de miscare a romanilor din vestul Europei

Premierul Victor Ponta le-a solicitat miercuri ministrilor sa reactioneze foarte clar atunci cand sunt incalcate libertatea de miscare si drepturile romanilor din vestul Europei. Vreau sa aveti toti - ministrul de Externe, ministrul Muncii, toti ceilalti - o reactie foarte clara, mai diplomatica decat a mea, recunosc, dar la fel de clara, le-a spus Ponta ministrilor in deschiderea sedintei de Guvern.

Scandal politic dambovitean. Ce spune Elena Basescu despre comasarea referendumului cu europarlamentarele

Europarlamentarul PDL Elena Basescu sustine ca intentia USL de a comasa referendumul pentru Constitutie cu alegerile europarlamentare este o incercare de subminare a legitimitatii Parlamentului European, iar campania se va transforma intr-un scandal.

Elena Basescu: Ideea de comasare a referendumului cu europarlamentarele va fi primita extrem ...

Europarlamentarul Elena Basescu sustine, intr-o postare pe contul de Facebook, ca organizarea alegerilor europarlamentare odata cu referendumul de modificare a Constitutiei reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care USL o are fata de institutiile UE. Intentia comasarii referendumului de modificare a Constitutiei cu alegerile europarlamentare reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care o are USL fata de institutiile UE si drumul european al Romaniei. Sunt convinsa ca aceasta .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )