Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Basescu: Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca

Adevărul Adevărul,
Elena Basescu: Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat ca rezolutia adoptata in PE privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in UE. EBA a adaugat ca Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca. continuă pe Adevărul

Elena Basescu in PE: Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca.

Elena Basescu a declarat, joi, in plenul Parlamentului European ca premierul Victor Ponta nu stie sa protejeze imaginea Romaniei pe plan extern, iar cand nu stie ce sa faca injura si jigneste, relateaza Mediafax. Europarlamentarul PDL a luat cuvantul dupa ce PE a adoptat, joi, o rezolutie privind libera circulatie. Am sustinut aceasta rezolutie pentru ca ea intareste un principiu fundamental: toti cetatenii europeni sunt egali si beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii in cadrul UE.

Elena Basescu in PE: Atunci cand nu stie ce sa faca, premierul Ponta injura si jigneste

Elena Basescu a declarat, joi, ca rezolutia adoptata in Parlamentul European privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in.

Victor Ponta si USL, un singur obiectiv: izgonirea lui Basescu. Tine de foame?

Victor Ponta se intoarce iarasi, si iarasi, la singura singura sa idee, fixa. Izgonirea lui Basescu, care 9 ani a nenorocit Romania. Cati romani mai cred gogosile lui Ponta vom vedea la europarlamentare. S-ar putea sa aiba o surpriza.

Victor Ponta, despre raportul IJ: Sunt convins ca justitia este independenta si nu poate fi influentata de nimeni

Premierul Victor Ponta spune ca indiferent de declaratii sta linistit cand vine vorba despre independenta justitiei, care nu poate sa fie atinsa. Aceasta a fost prima reactie a premierului dupa raportul.

Scandal politic dambovitean. Ce spune Elena Basescu despre comasarea referendumului cu europarlamentarele

Europarlamentarul PDL Elena Basescu sustine ca intentia USL de a comasa referendumul pentru Constitutie cu alegerile europarlamentare este o incercare de subminare a legitimitatii Parlamentului European, iar campania se va transforma intr-un scandal.

Elena Basescu: Ideea de comasare a referendumului cu europarlamentarele va fi primita extrem ...

Europarlamentarul Elena Basescu sustine, intr-o postare pe contul de Facebook, ca organizarea alegerilor europarlamentare odata cu referendumul de modificare a Constitutiei reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care USL o are fata de institutiile UE. Intentia comasarii referendumului de modificare a Constitutiei cu alegerile europarlamentare reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care o are USL fata de institutiile UE si drumul european al Romaniei. Sunt convinsa ca aceasta .

Andrei Plesu, reactie dura la disparitia lui Victor Ponta in timpul vizitei Victoriei Nuland: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare, e ceva suprarealist. Nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de

Andrei Plesu a comentat dur, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, disparitia lui Victor Ponta pentru cateva zile, in perioada vizitei la Bucuresti a Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare si analiza, e ceva suprarealist. Victor Ponta nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de interesele tarii. Andrei Plesu a vorbit si despre inventarea stigamului basist: Spui basist, prin asta incriminezi milioane de oameni din aceasta tara. Ideea de a inventa un nou stigmat - basist - de care abuzezi, cum abuzau comunistii de burghez, exploatator si asa mai departe arata o mediocritate deprimanta.

UPDATE Victor Ponta este cercetat de DNA pentru incheierea unor contracte ilegale cu Turceni si Rovinari. Reactia premierului: O tampenie

Premierul Victor Ponta este cercetat intr-un dosar al DNA pentru implicarea in incheierea unor contracte ilegale cu SC Complexul Energetic Turceni in perioada 2007-2011, se arata in raportul Inspectiei Judiciare. De asemenea, exista un dosar asemanator in cazul Complexului Energetic Rovinari. Cum as putea sa nu am si eu un dosar la DNA. Un dosar nu strica niciodata. Nici nu as fi om politic daca n-as avea un dosar, a spus joi Victor Ponta dupa ce a fost intrebat despre aceste dosare. Vezi in text informatii despre aceste contracte.

Procurorul general il apara pe Victor Ponta, dupa ce premierul a calificat condamnarea lui Nastase drept un act politic: Eu unul nu ma simt afectat, nu ma simt amenintat in vreun fel

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat pentru Digi 24 ca nu se simte afectat sau amenintat de declaratiile premierului Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Adrian Nastase. Procurorul-sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se pronunta astfel asupra comentariilor premierului Victor Ponta, inainte ca Inspectia Judiciara sa faca verificarile solicitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Nitu a calificat declaratiile premierului ca facand parte dintr-un discurs politic.

Victor Ponta vrea sa puna la dispozitie Corpul sau de Control pentru verificarile din scoli

Premierul Victor Ponta i-a cerut propus ministrului Educatiei, Remus Pricopie, sa-l ajute cu resursele Corpului sau de Control pentru actiunile de verificare din scoli. Domnule ministru Pricopie, daca aveti nevoie si de resursele Corpului meu de control, va ajut, vreau sa avem o situatie foarte clara apropo de ce se intampla anormal de zeci de ani in invatamantul romanesc, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )