Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elena Cristian: Victor Ponta trebuie sa anunte cand isi reia activitatea. Constitutia nu este deloc clara

Antena3 Antena3,
Elena Cristian: Victor Ponta trebuie sa anunte cand isi reia activitatea. Constitutia nu este deloc clara

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, dar inca nu este foarte clar cand isi va relua atributiile de prim-ministru, Constitutia nefiind foarte clara in acest sens. Conform surselor Antena. continuă pe Antena3

Ce probleme are Victor Ponta cu DNA

Intors miercuri in tara, cel putin asa sustin sursele oficiale, Victor Ponta trebuie sa dea piept cu realitatea. Adica, cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Desi a fost citat de cateva ori pentru a se prezenta la audieri, Ponta a trimis-o la DNA pe avocata sa, el fiind plecat in Turcia, unde a suferit o interventie chirurgicala la menisc.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi va relua mandatul de premier

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. Sprijinit in carje, primul ministru a fost filmat in timp ce intra in sediul Executivului. Potrivit unor surse, Victor.

FOTO. Victor Ponta S-A iNTORS in tara. Cand isi reia locul in fruntea Guvernului

Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

Victor Ponta S-A iNTORS in tara. Cand isi reia locul in fruntea Guvernului

Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi reia mandatul de premier

UPDATE - Premierul Victor Ponta l-a instiintat miercuri, in scris, pe presedintele Klaus Iohannis ca, incepand de joi, 9 iulie, isi va relua activitatea ca prim-ministru. intr-o adresa transmisa, miercuri,.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Ludovic Orban, despre Victor Ponta: Sa-si dea demisia. A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta, care a plecat pe furis in Turcia si s-a intors miercuri, trebuie sa-si dea demisia. Sa-si dea demisia! A plecat pe.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

Premierul Victor Ponta a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima opinia cu privire la situatia din Grecia. Seful Guvernului subliniaza ca stetul elen este o democratie functionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )