Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

B1 B1,
Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

Premierul Victor Ponta a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima opinia cu privire la situatia din Grecia. Seful Guvernului subliniaza ca stetul elen este o democratie functionala. continuă pe B1

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora pentru romani

Nici situatia din Grecia, nici cea din Ucraina, nici razboiul din Siria sau alte evenimente externe nu pot perturba directia noastra pozitiva. Exista insa si un pericol urias care poate strica tot, in buna .

VIDEO Europarlamentarul Siegfried Muresan: Vad similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras - limbaj, atitudine, sfidarea Europei / Convingerea mea este ca Grecia nu va iesi din zona euro

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, afirma ca exista similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras, de la atitudine, limbaj si pana la sfidarea Europei. In opinia sa, nu exista un risc major ca Grecia sa paraseasca zona euro si principala preocupare acum este prevenirea contagiunii politice dinspre Grecia spre alte state ale Uniunii Europene.

Victor Ponta, analiza a situatiei din Grecia

OPINIA MEA DESPRE GRECIA: - Sunt o democratie functionala si asta trebuie respectat si chiar admirat. ii detest pe talibanii sau macelarii sociali care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )