Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Hotnews Hotnews,
 Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Elena Lasconi a castigat Primaria Campulung

Elena Lasconi a castigat alegerile pentru Primaria municipiului Cimpulung Muscel, potrivit numaratorii partiale. Fosta jurnalistaPRO TV, care a renuntat la cariera in televiziune pentru a intra .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a castigat Primaria Timisoara - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Timisoara. Potrivit unor surse politice, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, a castigat Primaria Timisoara.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

Surse. Marea surpriza din Bucuresti. Ce fief PSD ar putea fi castigat de USR-PLUS

Simona Spataru, candidatul sustinut de Alianta USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 4, ar putea sa-l invinga pe actualul primar Daniel Baluta PSD), sustin surse politice pentru Adevarul. Primele EXIT POLL- uri arata ca, la ora 16. 00, Simona Spataru are doua procente in fata rivalului din PSD. O prezenta ridicata la urne ar asigura victoriei Simonei Spataru pe finalul zilei, sustin sursele citate.

USR PLUS castiga prima functie de primar in Alba. Radu Penciu a obtinut mandatul in comuna Lupsa

Dupa numaratoarea paralela, candidatul USR PLUS la Primaria Lupsa, Ioan Radu Penciu a castigat fotoliul de primar.

Rezultate alegeri sectorul 5. Piedone, condamnat la inchisoare, a castigat in fata PSD si PNL USR Plus

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat primarii. in sectorul 5 au fost sase candidati la functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. in randurile ce urmeaza, va prezentam numele castigatorului. UPDATE: Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv, si sustinut de partidul lui Dan .

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Rezultate alegeri locale 2020. PSD pierde Primaria Constanta. Candidatii USR-PLUS si PNL, la egalitate. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Decebal Fagadau a pierdut un nou mandat la Primaria Constanta, in timp ce candidatul PNL, Vergil Chitac, si candidatul USR-PLUS, Stelian Ion, sunt la egalitate cu 28,5%, potrivit unui exit-poll realizat de Curs-Avangarde pentru ora 21.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )