Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei. Udrea va sta in inchisoare cel putin 30 de zile

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei. Udrea va sta in inchisoare cel putin 30 de zile

Update 16. 35 - Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute. continuă pe Antena3

Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei

Update 16. 35 - Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea a ajuns, in catuse, in Arestul Central al Politiei Capitalei (VIDEO)

Elena Udrea a fost transportata miercuri, in catuse, catre Arestul Central al Politiei Capitalei. in baza mandatului de arestare, politistii au ridicat-o pe Udrea de la domiciliul sau si au dus-o in arestul,.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea a ajuns in Parlament: O sa auziti ce am de spus. Nu pot vorbi despre cauza (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, luni, la Parlament, unde isi va sustine cauza in fata colegilor deputatilor, care trebuie sa voteze solicitarea DNA privind o noua cerere de arestare preventiva in dosarul Gala Bute. Elena.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

Elena Udrea a ajuns la DNA. Avocatul deputatei: Votul din Parlament nu a fost legal

Deputata Elena Udrea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citata pentru audieri in dosarul Gala Bute.

VIDEO. Elena Udrea a ajuns la DNA. Avocatul deputatei: Votul din Parlament nu a fost legal

Deputata Elena Udrea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citata pentru audieri in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )