Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Logicienilor care o tin gaia-matu cu protectia oferita de Basescu apropiatilor, sa renunte la aceasta aberatie

Elena Udrea a transmis un nou mesaj de dupa gratii. Fostul ministru le-a transmis celor care au sustinut ca fostul presedinte Traian Basescu sunt protejati de justitie sa renunte la aceasta.

Ce spune Elena Udrea despre coruptia din ANRP

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a postat un nou mesaj pe Facebook intitulat Despre coruptia din ANRP in care a precizat ca in 2010 a facut o sesizare catre presedintele Traian Basescu cu privire la neregulile din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor si ca, dupa evaluarea facuta de SRI a reiesit ca sefa ANRP de atunci, Crinuta Dumitrean, este cinstita.

FOTO. Elena Udrea, un nou mesaj din spatele gratiilor. Ce spune despre lustragii de statui

Elena Udrea sustine ca exista o fractura de logica a lustragiilor de statui care sustin ca procurorii din Romania au actionat politic in timpul mandatului de presedinte al lui Traian Basescu.

SECHESTRU pe firma care administreaza mosia lui Traian Basescu

La o verificare am reusit sa aflam ca si firmele detinute de Elena Udrea, doua dintre ele, Agro Green Nana si Bai Boghis SRL sunt firme aflate sub sechestru. Cand avocatul Elenei Udrea anunta ca s.

100 de minute. SECHESTRU pe firma care administreaza mosia lui Traian Basescu

La o verificare am reusit sa aflam ca si firmele detinute de Elena Udrea, doua dintre ele, Agro Green Nana si Bai Boghis SRL sunt firme aflate sub sechestru. Cand avocatul Elenei Udrea anunta ca s.

Traian Basescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10. 000 de euro in schimbul unor documente din care ar fi reiesit faptul ca Gabriela Firea ar fi.

Elena Udrea va cere eliberarea din arest dupa ce DNA va admite cererea de confruntare cu denuntatorii

Elena Udrea va cere in instanta eliberarea din arest, dupa ce procurorii DNA ii vor admite cererea de confruntare cu denuntatorii, informeaza B1 TV. Avocatul sau, Alexandru Chiciu, a vizitat-o pentru a-i explica.

Elena Udrea: Se doreste impunerea ideii ca fosta sefa ANRP ar fi fost omul Elenei Udrea. in realitate, Udrea nici nu o cunoaste pe Dumitrean (FOTO)

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook, cu privire la raportul aparut in presa despre neregulile de la ANRP. Udrea sustine ca o parte din presa doreste impunerea ideii ca fosta sefa a.

CSM: Alina Bica a incalcat Codul deontologic cand s-a afisat cu Elena Udrea la Paris

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a incalcat Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor, cand s-a afisat cu Elena Udrea la Paris, informeaza un comunicat de presa remis de CSM.

Elena Udrea: Se doreste mentinerea mea in arest pentru a fi redusa la tacere

Elena Udrea a transmis, luni, un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Fostul ministru a declarat ca este o tinta clara si ca se doreste mentinerea sa in arest pentru a fi redusa la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )