Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea se va bate pentru Cotroceni doar daca intra Ponta in cursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea se va bate pentru Cotroceni doar daca intra Ponta in cursa

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale, mentionand ca va candida si ea la. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca va candida la alegerile prezidentiale numai daca va candida si primul ministru Victor Ponta, despre care spune ca este singurul candidat USL care ar avea.

Elena Udrea se vrea PRESEDINTE: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Ponta

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale,.

Elena Udrea: Daca se va infiinta un partid al Miscarii Populare, e necesara o colaborare intre PDL si acesta

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marti, ca libertatea de exprimare in PDL a fost intotdeauna permisa, ca discutiile din partid privind unele excluderi nu au legatura cu Miscarea Populara si ca, daca se va infiinta un partid al Fundatiei, este necesara o colaborare intre PDL si acest partid, transmite Mediafax. Ea a mai spus ca in PDL au fost suficiente nemultumiri care au generat o stare de agitatie, insa crede ca lucrurile s-au calmat, iar partidul trebuie sa fie capabil sa castige la europarlamentare macar cat a luat la parlamentarele din 2012.

Elena Udrea: in timp ce alte tari au constitutii simple, la noi trebuie scris si ce au voie sa manance parlamentarii

Deputatul PDL Elena Udrea spune ca i se pare jenant modul de revizuire al Constitutiei, afirmand ca in timp ce alte tari au legi fundamentale cat mai simple, la noi trebuie scris si ce au voie sa manance.

Elena Udrea: Varianta uninominalului nu este potrivita realitatilor politice si sociale de astazi, sustin revenirea la votul pe liste

Deputatul democrat liberal Elena Udrea considera ca sistemul de vot uninomal, in varianta propusa de PSD, nu este viabil in prezent in Romania si sustine ca singura solutie este revenirea la votul pe liste.

Elena Udrea: Ma bucur ca nu s-a trecut la excluderi din PDL

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a spus, marti, ca este bucuroasa de faptul ca lideriiPDL nu s-au pripit si nu au trecut direct la excluderi, in privinta certurilor din partid, potrivit.

Elena Udrea: Daca se va infiinta un partid al Miscarii Populare, e necesara o colaborare intre PDL si acesta

Deputatul PDLElena Udrea afirma ca discutiile din PDLprivind excluderile nu au legatura cu Miscarea Populara, iar daca se va infiinta un partid al Fundatiei, este necesara o colaborare intre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )