Libnet.ro
UNICEF

19:30

Elena Udrea: De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru PMB se tot dau semnale sa stea in banca lui

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru PMB se tot dau semnale sa stea in banca lui

Fostul ministru al Transporturilor Elena Udrea a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca dosarul penal pe numele presedintelui MP Traian Basescu a aparut cu doar cateva zile inainte de incheierea termenului pentru depunerea candidaturilor la Primaria Capitalei. continuă pe România Liberă

Udrea: Cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele lui Traian Basescu!

Elena Udrea crede ca noul dosarul penal in care Traian Basescu este acuzat de spalare de bani se vrea a fi un mesaj ca fostul presedinte sa nu candideze la Primaria Capitalei.

Traian Basescu, acuzatii grave despre Vasile Blaga: Declaratiile pot aduce modificari considerabile scenei politice (VIDEO+FOTO)

Traian Basescu continua razboiul cu Vasile Blaga. Fostul presedinte l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook pe liderul PNL, ca nu ar fi lucrat corect in campania din 2012 cand a ajuns senator.

Traian Basescu, acuzatii grave despre Vasile Blaga: Declaratiile pot aduce modificari considerabile scenei politice (VIDEO)

Traian Basescu continua razboiul cu Vasile Blaga. Fostul presedinte l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook pe liderul PNL, ca nu ar fi lucrat corect in campania din 2012 cand a ajuns senator.

Dragnea: Din cate il stiu eu pe Traian Basescu nu cred ca, daca isi doreste sa candideze, il poate impiedica ceva

Nimic nu-l poate impiedica pe Traian Basescu sa candideze daca doreste sa faca acest lucru, a declarat Liviu Dragnea, in contextul in care s-a inceput urmarirea penala in cazul.

Liviu Dragnea arunca bomba in cazul candidaturii lui Traian Basescu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca fostul sef de stat Traian Basescu nu poate fi impiedicat sa candideze la Primaria Capitalei de dosarul penal instrumentat de Parchetul.

Fostul presedinte Traian Basescu, urmarit penal pentru spalare de bani. Explicatiile liderului Miscarii Populare

Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General a inceput, vineri, urmarirea penala a fostului presedinte Traian Basescu, pentru spalare de bani.

Traian Basescu este cercetat intr-un dosar pentru spalare de bani

Traian Basescu, fostul presedinte, este cercetat intr-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General. Acesta este acuzat pentru spalare de bani, in legatura cu preluarea unui teren din zona Baneasa, au declarat surse judiciare, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu, acuzat de spalare de bani in dosarul milionarului bacauan Costel Casuneanu, pentru tranzactiile imobiliare din Capitala

Tranzactiile imobiliare dintre Traian Basescu si milionarul bacauan Costel Casuneanu sunt cercetate din nou de procurori. Potrivit Realitatea. net, fostul presedinte al statului este acuzat oficial de spalare de bani, pentru fapte produse in perioada in care era primar al Capitalei.

Traian Basescu, acuzat de spalare de bani in dosarul privind un teren pe care i l-ar fi vandut lui Casuneanu: Am fost informat ca sunt suspectat

Fostul presedinte Traian Basescu este suspectat despalare de bani intr-un dosar privind achizitia unui teren si a unei case in anii 2000 si 2002. Informatia a fost confirmata si de Basescu care a postat pe pagina sa de Facebook ca dosarul a fost deschis in urma unei reclamatii facute de Mugur Ciuvica.

Fostul presedinte Traian Basescu, urmarit penal in dosarul Casuneanu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal in dosarul Casuneanu, potrivit B1 TV. Acesta este acuzat de spalare de bani in forma continuata in acest dosar pentru terenul din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )