Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Online Sport Online Sport,
Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore, insa comunicatul emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) vorbeste de toate celelalte dosare ale ei, mai putin despreGala Bute. Nu doar ca nu se aminteste gala de box, dar printre faptele care au dus la retinere nu mai apare darea de mita acuzatia principala din Dosarul Gala Bute), iar pentru spalarea de bani Udrea a ramas cu un singur cap de acuzaredintr-un alt dosar, care nu priveste gala de box. continuă pe Online Sport

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, retinuta 24 de ore, dupa un interogatoriu maraton de 10 ore la DNA

Ramasa fara imunitate parlamentara, Elena Udrea a fost,marti, supusa unor audieri de procurorii anticoruptie. Ancheta procurorilor s-a prelungit pana seara tarziu.

Traian Basescu: Elena Udrea mi-a spus despre Coldea. Cine crede ca presedintele isi ia informatii numai de la serviciile de informatii, greseste

Presedintele Traian Basescu a vorbit astazi, pe holul Parlamentului, dupa ce a plecat de la Congresul PMP, despre razboiul dintre Elena Udrea si directorul interimar al SRI, Florian Coldea.

Traian Basescu: Elena Udrea mi-a spus despre Coldea. Cine crede ca presedintele isi ia informatii numai de la serviciile de informatii greseste

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit astazi, pe holul Parlamentului, dupa ce a plecat de la Congresul PMP, despre razboiul dintre Elena Udrea si directorul interimar al SRI, Florian Coldea.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore pentru trafic de influenta si spalare de bani (VIDEO)

Elena Udrea va fi retinuta, marti seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trafic de influenta si spalare de bani, a anuntat unul din avocatii acesteia. Ordonanta de retinere a fost.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )