Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Procurorul general Tiberiu Nitu incearca sa il sicaneze si sa ii afecteze imaginea lui Basescu, fara succes, desigur

B1 B1,
Elena Udrea, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Procurorul general Tiberiu Nitu incearca sa il sicaneze si sa ii afecteze imaginea lui Basescu, fara succes, desigur

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia 2 de Politie din Capitala, pentru a semna condica avand in vedere ca se afla sub control judiciar. Cu aceasta ocazie, fostul ministru a vorbit cu jurnalistii si. continuă pe B1

SIE, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Documentele recuperarii nu intrunesc conditiile declasificarii. Sun clasificate secret de stat, nivelul strict secret

Serviciul de Informatii Externe intervine in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. Dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la PICCJ de confirmare a.

SIE, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Documentele recuperarii nu intrunesc conditiile declasificarii. Sunt clasificate secret de stat, nivelul strict secret

Serviciul de Informatii Externe intervine in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. Dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la PICCJ de confirmare a.

Ce a declarat Traian Basescu despre dosarul jurnalistilor rapiti

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat joi, dupa plecarea de la inalta Curte, ca nu are nicio ingrijorare in ceea ce priveste redeschiderea dosarului jurnalistilor rapiti in Irak, insa a opinat ca .

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la iCCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

ACTUALIZARE 10:40 Basescu: Dosarul jurnalistilor rapiti nu se va putea judeca decat declasificat Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat joi, dupa plecarea de la inalta Curte, ca nu are nicio ingrijorare in ceea ce priveste redeschiderea dosarului jurnalistilor rapiti in Irak, insa a opinat ca acest dosar nu se va putea judeca decat declasificat. * ACTUALIZARE 09:23 Blaga: Nu am nicio calitate in acest dosar.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la ICCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

Traian Basescu si Vasile Blaga au venit, joi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde au fost citati pentru a fi audiati in dosarul jurnalistilor romani rapiti in Irak. Instanta Suprema va anunta, in cursul acestei zile, daca va redeschide urmarirea penala fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in acest dosar.

Dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. Blaga scapa de urmarirea penala, Basescu va fi trimis la Judecatoria Sectorului 5. Primele declaratii

ICCJ s-a pronuntat privind redeschiderea urmaririi penale fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak.

Judecatoria Sectorului 5 va decide soarta dosarului jurnalistilor rapiti in Irak (VIDEO)

Judecatoria sector 5 va decide daca redeschide dosarul jurnalistilor rapiti in Irak dosar despre care Traian Basescu acuza ca este un proces de hartuire la adresa sa, pus la cale de procurorul general Tiberiu.

Dosarul lui Traian Basescu, trimis la Judecatoria Sectorului 5

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, ieri, retrimiterea cererii procurorilor de la PICCJ de confirmare a urmaririi penale in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak la Judecatoria Sectorului 5, dupa ce a constatat ca Traian Basescu nu mai are in prezent vreo calitate oficiala.

ICCJ: Dosarul Rapirii din Irak, retrimis la Judecatoria Sectorului 5

Cererea de confirmare a urmaririi penale in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak, retrimisa la JS5inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la.

Ovidiu Ohanesian, despre rapirea jurnalistilor in Irak: Ni s-a spus ca a costat 9-12 milioane de dolari (VIDEO)

Ovidiu Ohanesian, unul din jurnalistii rapiti in Irak, a dezvaluit miercuri seara ca totul a fost o afacere de ordinul milioanelor, mai exact o suma cuprinsa intre 9 si 12 milioane de dolari. Ba mai mult,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )