Libnet.ro
UNICEF

08:00

ICCJ: Dosarul Rapirii din Irak, retrimis la Judecatoria Sectorului 5

Antena3 Antena3,
ICCJ: Dosarul Rapirii din Irak, retrimis la Judecatoria Sectorului 5

Cererea de confirmare a urmaririi penale in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak, retrimisa la JS5inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la. continuă pe Antena3

Traian Basescu, audiat la inalta Curte in dosarul rapirii din Irak. Nu am nicio emotie

UPDATE - Traian Basescu a ajuns la inalta Curte. Nu am nicio emotie, a spus fostul presedinte, la intrarea in sediul instantei supreme, unde este audiat in dosarul rapirii jurnalistilor. UPDATE - Vasile Blaga,.

Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in dosarul rapirii din Irak. inalta Curte nu are competenta sa decida

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, joi dimineata, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor.

Traian Basescu, in fata instantei in dosarul rapirii din Irak

Fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa se prezinte joi dimineata la inalta Curte de Justitie dupa ce plangerea penala inaintata de Corneliu Vadim Tudor a fost repusa pe rol de Parchetul General,.

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Decizia va fi luata astazi de Curtea Suprema. Dosarul a ajuns inalta Curte, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa.

Vasile Blaga: Nu mai am nicio calitate in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak (VIDEO)

Vasile Blaga a declarat intr-o interventie pentru Stirile B1 TV ca nu mai are nicio calitate in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak. El a mai afirmat ca, probabil, va urma o procedura normala si, in.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Procurorul Nastasiu, despre dosarul Rapirii jurnalistilor: Au disparut 2 milioane de dolari din rascumparare

Procurorul Ciprian Nastasiu de la DIICOT, cel care a anchetat dosarul Rapirea din Irak, dar si fuga lui Hayssam, este primul care a vorbit despre o rascumparare, despre o geanta cu bani si despre doua milioane de.

Dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. Blaga scapa de urmarirea penala, Basescu va fi trimis la Judecatoria Sectorului 5. Primele declaratii

ICCJ s-a pronuntat privind redeschiderea urmaririi penale fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak.

iCCJ decide daca redeschide dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in acest caz, s-au prezentat la Curtea Suprema (VIDEO)

15 Traian Basescu si Vasile Blaga ai iesit de la inalta Curte dupa aproximativ 15 minute. La iesirea de la iCCJ, Vasile Blaga a declarat ca nu mai are nicio calitate in dosar. Procurorul a stabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )