Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, in fata sectiei de Politie: Avem o clasa politica LASA. Ponta A FUGIT in Turcia

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, in fata sectiei de Politie: Avem o clasa politica LASA. Ponta A FUGIT in Turcia

Elena Udrea: Avem o clasa politica lasa, lideri politici slabi, care fac foarte mult rau acestei tari. Unul a fugit in Turcia, altii sunt ascunsi pe cine stie pe unde. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Avem clasa politica lasa, fricoasa, unul e fugit prin Turcia

Deputatul Elena Udrea a declarat marti, dupa ce a fost la Sectia 2 Politie, ca avem o clasa politica lasa, fricoasa, iar unul este fugit prin Turcia, speram ca se intoarce,adaugand ca nu ii este dor de Parlament pentru ca acum are o clasa politica ingrozita de frica.

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa-i lase locul altcuiva (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata, fiind in control judiciar, informeaza B1 TV. Intrebata despre decizia premierului Victor Ponta de a se opera in Turcia, Udrea a spus ca ace.

Elena Udrea l-a invitat pe Traian Basescu la BAI

Ajunsa marti dimineata la sectia 2 de Politie, Elena Udrea a fost intrebata de jurnalisti daca si-a rezolvat probleme de sanatate pe care ale are dupa cele 72 de zile de arest preventiv.

Elena Udrea: M-am obisnuit atat de mult sa stau in casa, incat aproape nu ies. Scriu o carte despre cum am stat 72 de zile in puscarie (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata fiind in control judiciar, si a declarat ca s-a obisnuit atat de mult sa stea in casa, incat aproape ca nu iese. M-am obisnuit.

Avangarde: 76% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de clasa politica. Iohannis conduce in topul increderii

O cercetare sociologica a grupului de studii socio-comportamentale Avangarde releva ca 76% dintre bucuresteni se declara nemultumiti sau chiar foarte nemultumiti de clasa politica. Potrivit aceluiasi sondaj,.

AFP, despre Laura Kovesi si Livia Stanciu: Doamnele de fier care fac sa tremure clasa politica romaneasca

Sefa DNA, Laura Kovesi, si sefa iCCJ, Livia Stanciu, fac sa tremure clasa politica romaneasca prin lupta impotriva coruptiei, potrivit agentiei de presa AFP, citata de Le Populaire. in ultimii ani, zeci.

Elena Udrea, despre Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica TREBUIE SA SE iNTOARCA. Daca nu, sa lase locul altcuiva

Raspunzand la intrebarile jurnalistilor prezenti, fostul presedinte al Partidului Miscarea Populara, Udrea a spus ca Ponta se poate opera unde vrea, dar daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa lase locul altcuiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )