Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elena Udrea l-a invitat pe Traian Basescu la BAI

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea l-a invitat pe Traian Basescu la BAI

Ajunsa marti dimineata la sectia 2 de Politie, Elena Udrea a fost intrebata de jurnalisti daca si-a rezolvat probleme de sanatate pe care ale are dupa cele 72 de zile de arest preventiv. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.30, despre Justitie si despre operatia lui Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat, in aceastas eara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Invitat in studio este si jurnalistul Ion Cristoiu.

Traian Basescu, la B1 TV, despre Justitie si despre operatia lui Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Invitat in studio este si jurnalistul Ion Cristoiu.

Traian Basescu, despre operatia lui Ponta: Eu, ca presedinte, as fi avut exigenta ca premierul sa-mi trimita un certificat medical

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat, in aceastas eara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Invitat in studio este si jurnalistul Ion Cristoiu.

Traian Basescu, la Ultimul Cuvant, cu Catalin Striblea - Emisiunea completa

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, duminica seara, la emisiunea Ultimul Cuvant, realizata de Catalin Striblea la B1 TV. Traian Basescu a afirmat in cadrul emisiunii ca, in opinia sa, ex.

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa-i lase locul altcuiva (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata, fiind in control judiciar, informeaza B1 TV. Intrebata despre decizia premierului Victor Ponta de a se opera in Turcia, Udrea a spus ca ace.

Elena Udrea: Avem clasa politica lasa, fricoasa, unul e fugit prin Turcia

Deputatul Elena Udrea a declarat marti, dupa ce a fost la Sectia 2 Politie, ca avem o clasa politica lasa, fricoasa, iar unul este fugit prin Turcia, speram ca se intoarce,adaugand ca nu ii este dor de Parlament pentru ca acum are o clasa politica ingrozita de frica.

Elena Udrea, in fata sectiei de Politie: Avem o clasa politica LASA. Ponta A FUGIT in Turcia

Elena Udrea: Avem o clasa politica lasa, lideri politici slabi, care fac foarte mult rau acestei tari. Unul a fugit in Turcia, altii sunt ascunsi pe cine stie pe unde.

Elena Udrea: M-am obisnuit atat de mult sa stau in casa, incat aproape nu ies. Scriu o carte despre cum am stat 72 de zile in puscarie (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata fiind in control judiciar, si a declarat ca s-a obisnuit atat de mult sa stea in casa, incat aproape ca nu iese. M-am obisnuit.

Sinteza zilei: Antena 3, lider de audienta in timp ce Traian Basescu deplangea demolarea institutiilor statului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, cati romani s-au uitat si au ascultat declaratiile de duminica ale fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care a fost.

Traian Basescu lasa sa se inteleaga ca DNA pregateste un un nou dosar pentru Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat ca din informatiile la care a avut acces cat timp s-a aflat in fruntea statului ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie lucreaza la un nou dosar penal in care premierul Victor Ponta ar putea fi pus din nou sub acuzare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )