Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea: Lui Victor Ponta inca nu-i vine sa creada ca a ajuns premierul tarii, de aceea nu guverneaza nimic

B1 B1,
Elena Udrea: Lui Victor Ponta inca nu-i vine sa creada ca a ajuns premierul tarii, de aceea nu guverneaza nimic

DeputatulPDLElena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii X-press, de pe B1 TV, ca singura explicatie a faptului ca Victor Ponta nu face nimic pentru tara, in calitate de prim-ministru, este. continuă pe B1

Elena Basescu il ataca pe Victor Ponta: Cat de jos poate cobori un Premier al Romaniei?

Nicio reactie nu a venit de la Cotroceni pana la aceasta ora la atacul dur lansat de Victor Ponta. in schimb, i-a luat apararea preesdintelui Elena Basescu, fata lui cea mica, pe Twitter. EBa a scris ca, din.

Elena Udrea, ironii la adresa lui Victor Ponta: Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie, usor psihanalizabila

Elena Udrea l-a ironizat pe premierul Victor Ponta dupa interviul dat marti seara de acesta la RTV, scriind pe contul sau de Facebook ca faptul ca i-a mentionat numele de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie usor psihanalizabila.

Ce a declarat Ponta despre Elena Udrea si despre Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale, transmite Mediafax. Intrebat ce parere are despre declaratia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca exista o dezangajare la nivelul Presedintiei in privinta pactului de coabitare, premierul a raspuns: Ce exista la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai exista ca Presedintie. Cotroceniul este o echipa de campanie .

Victor Ponta: Basescu vrea sa o faca pe Udrea presedinte

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistei Paula Rusu, de la RTV, marti seara, incepand cu ora 21. Premierul discuta, printre altele, despre atacurile politice care au avut loc in aceasta perioada.

Elena Udrea e buna la toate. A rupt gura targului cu o invartita in Maramures

Elena Udrea stie cum sa se faca remarcata. Mai nou, a rupt gura targului cu o invartita in Maramures, dupa ce s-a plimbat pe ulitele satului in costum popular. Chiar doamna Udrea a postat filmuletul cu ea.

VIDEO De la slujba la petrecere. Elena Udrea, vedeta unei petreceri din Maramures

Dupa ce a participat la slujba religioasa cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului de la Manastirea Rohia, Elena Udrea si-a petrecut seara alaturi de maramuresenii din Rohia. Aceasta a participat la o petrecere privata organizata de niste localnici unde a jucat pe muzica moroseneasca, declarand de altfel ca a fost una dintre cele mai reusite petreceri din ultima vreme.

VIDEO FOTO Elena Udrea recomanda tuturor sa viziteze Maramuresul

Prezenta in Maramures pentru a participa la Colegiul Director al PDL, ce va avea loc sambata la Baia Mare, Elena Udrea a decis sa vina in judetul in care se agata harta in cui cu cateva zile mai repede. Fostul ministru al Turismului a ajuns joi noapte la Rohia, insotita de mama sa si de fostul ministru Traian Igas.

Elena Udrea este in Maramures. Se simte izolata si nemultumita de retelele de telefonie mobila

Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea este prezenta in Maramures unde participa la slujba de Sfanta Maria, la Manastirea Rohia. Aceasta a venit insotita de mama ei si de fostul Ministru de Interne, Traian Igas. La doar cateva ore de la venirea sa, in urma cu aproximativ 12 ore, aceasta s-a aratat nemultumita de lipsa semnalului la una din retelele de telefonie mobila, dar si pentru faptul ca nu poate posta poze pe pagina sa de facebook.

Elena Udrea a fost azi la Simleu Silvaniei. Ce a facut ea in Salaj

Democrat-liberala Elena Udrea s-a aflat astazi, pentru cateva ore, in orasul salajean Simleu Silvaniei, unde a participat la ceremonia organizata pentru a marca implinirea a 60 de ani de la infiintarea Regimentului 146 Artilerie Grea.

VIDEO Victor Ponta: Am fost in vacanta in America, cu familia; am avut telefonul inchis, nu am citit presa. Nu am mai vorbit cu presedintele Basescu de la accidentul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca si-a petrecut concediul cu familia, in America intr-un loc in care am avut telefonul inchis. Nu am citit presa . ) Aceste zece zile m-au facut foarte fericit, anul trecut nu am avut concediu. El a mentionat ca nu a folosit bani publici in aceasta vacanta, in timp ce presedintele Traian Basescu sta la Neptun pe banii dvs. De altfel, premierul a sustinut ca nu a mai vorbit cu seful statului de la accidentul din Muntenegru, cand Basescu a folosit moartea unor oameni pentru o minciuna politica. Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chiriiVictor Ponta: Hotararea de guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil maine in Monitorul Oficial Victor Ponta: In lipsa originalului, Sova a reziliat contractul cu Bechtel pe baza unei copii legalizate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )