Libnet.ro
UNICEF

21:45

Elena Udrea, un pas mare in viata. Ce a facut fosta blonda de la Cotroceni in mare secret

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, un pas mare in viata. Ce a facut fosta blonda de la Cotroceni in mare secret

Elena Udrea s-a logodit cu Adrian Alexandrov, sustin surse din anturajul celor doi, care spun ca fostul manechin i-a pus de curand inelul de logodna pe deget partenerei lui, acesta fiind ultimul pas. continuă pe Antena3

Elena Udrea, despre dezvaluirile privind presiunile din interiorul DNA: SUNT SOCATA (VIDEO)

Elena Udrea s-a declarat socata dupa declaratiile facute marti de procurorul Mihaela Iorga, care a sustinut ca Laura Codruta Kovesi i-a cerut ca Udrea sa fie retinuta pentru 24 de ore chiar daca Parlamentul.

inalta Curte decide, marti, daca Elena Udrea si Ioana Basescu raman sub control judiciar, in dosarul privind finantarea campaniei din 2009. Fostul ministru a cerut recuzarea judecatoarei

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, in camera preliminara, dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. La intrarea in sediul institutiei, Elena Udrea a afirmat ca va fi o sedinta interesanta.

inalta Curte decide, marti, daca Elena Udrea si Ioana Basescu raman sub control judiciar, in dosarul privind finantarea campaniei din 2009

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, in camera preliminara, dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. La intrarea in sediul institutiei, Elena Udrea a afirmat ca va fi o sedinta interesanta.

Elena Udrea anunta ca, miercuri, va depune plangere penala la Parchetul General impotriva sefei DNA: Astept ca cineva sa o ancheteze pe aceasta femeie

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, la postul public de televiziune TVR, ca, miercuri, va depune o plangere impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce, marti, au aparut in spatiul public acuzatii grave cu privire la procurorul-sef.

Elena Udrea, dupa dezvaluirile procurorului Mihaela Iorga cu privire la sefa DNA: insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote

Elena Udrea a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, in contextul acuzatiilor procurorului Moraru in legatura cu presiunile facute de sefa DNA pentru retinerea sa, chiar si pentru o noapte, ca ea aratat inca din 2015 ca aceste dosare sunt o incercare de a o scoate din politica.

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze. O sa depun plangere impotriva sa

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, marti, pentru stiripesurse. ro, ca va depunde plangeri peste tot in lume impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce, procurorul Mihaela Moraru Iorga a dezvaluit ca .

Elena Udrea sustine ca stie deja sentinta in noul dosar: Pierdem timpul, va fi o noua condamnare

Elena Udrea s-a prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, in camera preliminara, dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile.

Elena Udrea a cerut recuzarea judecatoarei in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Elena Udrea a declarat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca a cerut recuzarea judecatoarei de camera preliminara din dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, adaugand ca nu se asteapta ca solicitarea sa ii fie admisa, relateaza Agerpres.

Elena Udrea si Ioana Basescu, la instanta suprema

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, in camera preliminara, dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru.

Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Aflata in plin scandal in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa DNA este atacata dur de fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea. Kovesi e paranoia generalizata. E o bomba cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )