Libnet.ro
UNICEF

15:45

Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Aflata in plin scandal in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa DNA este atacata dur de fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea. Kovesi e paranoia generalizata. E o bomba cu. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi este o bomba cu ceas. Zilele ii sunt numarate la conducerea DNA

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lansat, la postul de televiziune Romania TV, o serie de acuzatii la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Noi acuzatii pentru sefa DNA. Senatorul PSD Serban Nicolae, despre Kovesi: Se considera un patron de firma

Senatorul PSD Serban Nicolae o acuza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca se comporta ca un patron de firma. Acesta a intrat in vizorul sefei DNA dupa ce ar fi facut comentarii dure la T.

Tudorel Toader, lovitura de gratie pentru Codruta Kovesi: Sefa DNA risca sa-si piarda functia

Ministrul Justitiei Tudorel Toader avertizeaza ca, daca este nevoie, vor fi luate masuri dure dupa evaluarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cazul in care se vor descoperi erori grave, Toader.

Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

Un adevarat razboi intern s-a iscat in DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, doi dintre cei mai vechi procurori cu dosare celebre.

Sesizare la Inspectia Judiciara. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, le-ar fi scris procurorilor un e-mail: Pe cel care a inregistrat ilegal il vom numi infractor

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ar fi trimis un e-mail catre procurorii din cadrul institutiei de forta in care le-ar fi spus ca cel care a facut inregistrarile aparute in spatiul public va fi numit infractor.

Publicatia Deutsche Welle: capat de linie la DNA. Kovesi n-a ascuns ca nu respecta deciziile CCR

Publicatia Deutsche Wellescrie ca s-a ajuns la capat de linie la DNA, iar daca sefa Directiei, Laura Codruta Kovesi, e dispusa sa sacrifice credibilitatea intregii institutii pentru a-si salva.

Romania Curata. Reactia procurorului Doru Tulus, dupa ce sefa DNA a cerut revocarea sa din functie: Nu am facut eu inregistrarile si nu as face asa ceva!

Unul dintre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru care Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie, sustine ca i s-ar fi reprosat ca ar fi responsabil pentru inregistrarile in care procurorul-sef al institutiei ar vorbi despre mai multe dosare.

Razboi intern in DNA: KOVESI ii acuza pe procurorii TULUS si MORARU de incalcarea Codului deontologic

Procurorii Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost revocati, la cererea procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, din functii de sefi de serviciu in cadrul DNA. Desi, potrivit unor surse, aceasta.

Ancheta interna la DNA. Kovesi a depus plangere penala in cazul publicarii inregistrarilor compromitatoare

Mesajul sefei DNA spune ca a depus plangere penala in cazul publicarii inregistrarilor compromitatoare. Laura Codruta Kovesi spune ca cel care a facut inregistrarile din sedinta.

Razboi intern in DNA: Kovesi a cerut revocarea a doi procurori vechi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus. La randul sau, Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare sefei DNA la Consiliul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )