Libnet.ro
UNICEF

13:01

Elena Udrea, pentru B1 TV: Victor Ponta si Klaus Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt, aproape ca se sustin reciproc (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, pentru B1 TV: Victor Ponta si Klaus Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt, aproape ca se sustin reciproc (VIDEO)

CandidatulPMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta siKlaus Iohannis nu vorbesc unul despre celalalt,. continuă pe B1

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa la PalatulCotroceni, ca nu are nicio intelegere cu Victor Ponta sau Klaus Iohannis, el sustinand-o pe Elena Udrea la.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a lansat luni seara o serie de atacuri dure la adresa candidatilor PSD si ACL, Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe care ii considera mincinosi si corupti. Totodata,.

VIDEO. Elena Udrea, pentru B1: Ponta si Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt. Aproape ca se sustin reciproc. Daca intru in turul doi voi fi presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Elena Udrea: De cand a inceput campania electorala, primii doi candidati, asa cum arata sondajele, desi primul reprezinta puterea si altul reprezinta opozitia, nu am nimic a-si reprosa. Nu se critica, nu se refera unul la celalalt, dimpotriva. Domnul Victor Ponta, candidatul puterii, si domnul Klaus Iohannis, candidatul opozitiei, aproape ca se sustin reciproc. Si asta vedem in modul in care se desfasoara campania electorala in ceea ce inseamna publicitatea stradala. Este jumatate rosi si jumatate albastru de la Ponta si Iohannis .

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache: Iohannis va coabita 100% cu Victor Ponta

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, spune ca Iohannis va coabita 100% cu Victor Ponta daca liderul PNL va castiga alegerile prezidentiale. Acesta exclude insa orice intelegere cu Elena Udrea in turul al.

Alegeri prezidentiale 2014 Petrache, numarul 2 in PNL: Iohannis va coabita 100% cu Victor Ponta. Udrea: Strategia lor este anihilarea PDL

Numarul doi din PNL, secretarul general, Marian Petrache a afirmat, pentru Gandul, ca o coabitare intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis este posibila 100%. intrebat despre preluarea guvernarii de catre partidul format din PNL si PDL dupa alegerile prezidentiale, Petrache evita sa dea un raspuns clar si spune ca este necesar mai intai un program de guvernare.

Traian Basescu, la Realitatea Tv: in Romania ar fi unii mai buni ca Elena Udrea, dar nu candideaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca pentru Romania ar fi unii mai buni ca este Elena Udrea, dar acestia nu candideaza. Seful statului a mai tinut sa precizeze la candidatul Partidului Miscarea Populara ca are un usor nationalism.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la mitingul de la Constanta: in spatele lui Victor Ponta sunt toti baronii, toate gastile de partid

Mii de sustinatori au venit sambata in Piata Farului din Constanta, pentru a-l sustine la alegerile prezidentiale pe Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL).

Basescu: Nici Ponta, nici Iohannis nu sunt o solutie pentru Romania, romanii vor regreta dupa alegeri

Nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu sunt o solutie pentru Romania, iar romanii vor regreta dupa alegeri daca ii vor vota, considera presedintele Traian Basescu. in acelasi timp, Basescu este de parere.

PNL anunta coabitarea, 100%, cu Victor Ponta. Refacerea USL

Pentru aceia care mai sperau ca noul PNL este altceva decat USL, a venit si infirmarea sperantei. Marian Petrache, numarul doi din PNL, ne anunta senin, fara ezitari si emotii, cand este intrebat despre o coabitare intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta: Da, 100%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )