Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Elena Udrea, pentru B1: Ponta si Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt. Aproape ca se sustin reciproc. Daca intru in turul doi voi fi presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Elena Udrea, pentru B1: Ponta si Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt. Aproape ca se sustin reciproc. Daca intru in turul doi voi fi presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Elena Udrea: De cand a inceput campania electorala, primii doi candidati, asa cum arata sondajele, desi primul reprezinta puterea si altul reprezinta opozitia, nu am nimic a-si reprosa. Nu se critica, nu se refera unul la celalalt, dimpotriva. Domnul Victor Ponta, candidatul puterii, si domnul Klaus Iohannis, candidatul opozitiei, aproape ca se sustin reciproc. Si asta vedem in modul in care se desfasoara campania electorala in ceea ce inseamna publicitatea stradala. Este jumatate rosi si jumatate albastru de la Ponta si Iohannis . continuă pe România Liberă

Elena Udrea, pentru B1 TV: Victor Ponta si Klaus Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt, aproape ca se sustin reciproc (VIDEO)

CandidatulPMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta siKlaus Iohannis nu vorbesc unul despre celalalt,.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa la PalatulCotroceni, ca nu are nicio intelegere cu Victor Ponta sau Klaus Iohannis, el sustinand-o pe Elena Udrea la.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a lansat luni seara o serie de atacuri dure la adresa candidatilor PSD si ACL, Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe care ii considera mincinosi si corupti. Totodata,.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

Elena Udrea: Cei din PDL sunt amagiti de iluzia guvernarii (VIDEO)

CandidatulPMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca liderii PartiduluiDemocratLiberal sunt amagiti de iluzia.

Elena Udrea, mesaj pentru femei: Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a lansat un mesaj catre femeile din Romania, pe care le indeamna sa voteze o femeie presedinte. Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre.

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea: Daca as ajunge presedinte, as propune-o drept premier pe Anca Boagiu

Elena Udrea o doreste prim-ministru pe Anca Boagiu. Candidatul PMP la alegerile prezidentiale a declarat ca, in cazul in care va castiga cursa pentru Cotroceni, se gandeste sa o propuna in fruntea.

FOTO Elena Udrea, la slujba Sf. Cuvioase Parascheva in Roman

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, a participat duminica la slujba Sf. Cuvioase Parascheva, de la Catedrala Arhiepiscopala din Roman. Parlamentarul spune ca sarbatoarea are o semnificatie importanta pentru ea fiindca pe vremea aceasta, anul trecut, si-a lansat campania electorala pentru alegerile de deputat de Roman.

Traian Basescu, la Realitatea Tv: in Romania ar fi unii mai buni ca Elena Udrea, dar nu candideaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca pentru Romania ar fi unii mai buni ca este Elena Udrea, dar acestia nu candideaza. Seful statului a mai tinut sa precizeze la candidatul Partidului Miscarea Populara ca are un usor nationalism.

Elena Udrea ar vrea sa o propuna pe Anca Boagiu ca premier

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, ar putea propune ca premier o fosta colega din PDL. Este vorba despre Anca Boagiu, prim-vicepresedinte PDL. Udrea a sustinut ca Boagiu este o femeie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )