Libnet.ro
UNICEF

23:15

Elena Udrea, PRIMA declaratie despre iubitul ei: Sunt o persoana care crede in dragoste

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, PRIMA declaratie despre iubitul ei: Sunt o persoana care crede in dragoste

In urma cu putin timp, Elena Udrea a facut primele declaratii despre idila pe care o traieste de ceva timp. Blonda a spus pentru cancan. ro ca dupa doi ani de la divort se bucura ca are langa ea un asemenea. continuă pe Antena3

Au aparut imagini cu Elena Udrea si IUBITUL SECRET

Au aparut primele imagini cu Elena Udrea si noul ei iubit. Aceasta a fost surprinsa de paparazii unui tabloid, in timp ce se saruta cu un tanar intr-un restaurant bucurestean. Conform cancan. ro, ar fi.

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa-i lase locul altcuiva (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata, fiind in control judiciar, informeaza B1 TV. Intrebata despre decizia premierului Victor Ponta de a se opera in Turcia, Udrea a spus ca ace.

Cine este barbatul misterios cu care se saruta Elena Udrea

Valentin si Elena Udrea s-au intalnit prima oara in 2013, dar cei doi nu au dat nimic de banuit, scrie cancan. ro. De fapt, la putin timp dupa ce divortase de Dorin Cocos, politiciana s-a intersectat cu Valentin, la.

Elena Udrea, despre NERIDICAREA imunitatii lui Ponta: Important e ce partid ai in spate

Elena Udrea, fostul lider al PMP a declarat, referitor la faptul ca in cazul ei s-a incunviintat ridicarea imunitatii si in cazul premierului Victor Ponta nu, ca este foarte important ce partid ai in spate.

Elena Udrea, despre ridicarea imunitatii: Acum este foarte important ce partid ai in spate si nu ce acuzatii ti se aduc (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia de Politie 2, asa cum era obligata fiind in control judiciar,informeaza B1 TV. intrebata de jurnalisti de ce in cazul ei s-a incuviintat ridicarea imunitatii si.

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: Daca va fi slugarnic, va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente .

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: A crezut ca daca va alege sa fie slugarnic va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente.

Elena Udrea: M-am obisnuit atat de mult sa stau in casa, incat aproape nu ies. Scriu o carte despre cum am stat 72 de zile in puscarie (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata fiind in control judiciar, si a declarat ca s-a obisnuit atat de mult sa stea in casa, incat aproape ca nu iese. M-am obisnuit.

Cum vede Elena Udrea numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia spionilor

Elena Udrea a vorbit si despre nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de director la Serviciului Roman de Informatii. in opinia sa, cuplul Iohannis-Oprea este actuala putere politica.

Elena Udrea: Ma astept ca Guvernul sa fie condus de SRI

Elena Udrea: Eu ma astept sa conduca SRI Guvernul, ca sa fie treaba buna si sa avem un sistem cu totul militarizat. Ma gandesc ca oamenii sunt multumiti, daca multi au aplaudat ca au vazut-o pe Udrea cu catuse, toata lumea o duce mai bine, are salarii mai mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )