Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: A crezut ca daca va alege sa fie slugarnic va scapa

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: A crezut ca daca va alege sa fie slugarnic va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: Daca va fi slugarnic, va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente .

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa-i lase locul altcuiva (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de politie, asa cum era obligata, fiind in control judiciar, informeaza B1 TV. Intrebata despre decizia premierului Victor Ponta de a se opera in Turcia, Udrea a spus ca ace.

Elena Udrea, despre NERIDICAREA imunitatii lui Ponta: Important e ce partid ai in spate

Elena Udrea, fostul lider al PMP a declarat, referitor la faptul ca in cazul ei s-a incunviintat ridicarea imunitatii si in cazul premierului Victor Ponta nu, ca este foarte important ce partid ai in spate.

Elena Udrea, despre ridicarea imunitatii: Acum este foarte important ce partid ai in spate si nu ce acuzatii ti se aduc (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia de Politie 2, asa cum era obligata fiind in control judiciar,informeaza B1 TV. intrebata de jurnalisti de ce in cazul ei s-a incuviintat ridicarea imunitatii si.

Elena Udrea, despre Ponta: Daca mai vrea sa faca parte din politica TREBUIE SA SE iNTOARCA. Daca nu, sa lase locul altcuiva

Raspunzand la intrebarile jurnalistilor prezenti, fostul presedinte al Partidului Miscarea Populara, Udrea a spus ca Ponta se poate opera unde vrea, dar daca mai vrea sa faca parte din politica, trebuie sa se intoarca. Daca nu, sa lase locul altcuiva.

Ce spune seful CCR despre interdictia impusa lui Sebastian Ghita de a nu isi exercita mandatul de deputat

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat, joi, nu stie daca se poiate interzice unui parlamentar sa isi exercite mandatul, ca masura in cadrul controlului judiciar. Seful CCR nu a vrut sa comenteze situatia lui Sebastian Ghita, precizand ca ar insemna sa se antepronunte.

Sebastian Ghita, vedeta in presa internationala: jurnalistii straini scriu despre deputatul care a dat tigai pentru voturi

Presa internationala a scris despre cazul deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta a fost acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor. Mita electorala pe care Ghita este acuzat ca a oferit-o electoratului a constat inclusiv in tigai, scriu publicatiile straine.

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

Presa straina scrie despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita: Romania - Tigai pentru voturi

Publicatiile internationale scriu pe larg despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, aliat al premierului Victor Ponta si acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

Romania - Tigai pentru voturi. Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita

Presa internationala scrie despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, un aliat al premierului Victor Ponta, acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )