Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv. continuă pe Adevărul

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

Darius Valcov afla, joi, daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, miercuri, cu o zi, pronuntarea sentintei in cazul fostului ministru.

Radu Mazare ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, ar putea afla miercuri daca va fi trimis in spatele gratiilor. ASta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat in libertate.

Elena Udrea: Nu exista absolut niciun motiv pentru a ramane in arest preventiv. Privarea de libertate inaintea unei condamnari nu este fireasca intr-o societate democratica

Elena Udrea a transmis joi un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in contextul in care, la inalta Curte de Casatie si Justitie este judecata contestatia fostului ministru la prelun.

Curtea Suprema decide joi daca Darius Valcov ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla joi daca va ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA in dosarul de trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru joi anuntarea deciziei la contestatia DNA dupa ce instanta a hotarat sa-l cerceteze pe Darius Valcov in arest la domiciliu.

Elena Udrea, schimb de replici cu magistratii iCCJ despre Valcov si Mazare: Batea la ochi sa ii lase liberi

Elena Udrea a avut, joi, un schimb de replici cu magistratii care discuta contestatia facuta de avocatii fostului ministru privind decizia de prelungire a masurii arestului preventiv. Potrivit unui mesaj postat de.

Elena Udrea petrece Pastele ramane in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest, au decis, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in diosarul Gala Bute. UPDATE: Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor, unde cere.

Elena Udrea petrece Pastele in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest preventiv pana la sfarsitul acestei luni, au decis definitiv, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in dosarul Gala Bute. Astfel,.

Elena Udrea va petrece Pastele in arest. Decizia ICCJ in dosarul Gala Bute este definitiva

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie. Decizia instantei supreme este definitiva.

MOTIVELE pentru care Elena Udrea trebuie sa ramana dupa gratii. Motivarea judecatorilor demonstreaza acest lucru. Elena afla azi cat va mai sta dupa gratii

Elena Udrea afla astazi cat va mai ramane in spatele gratiilor. Fostul ministru a contestat mandatul de arestare in dosarul Gala Bute, iar magistratiii Instantei Supreme judeca astazi cererea ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )