Libnet.ro
UNICEF

11:00

Elena Udrea petrece Pastele in AREST

Antena3 Antena3,
Elena Udrea petrece Pastele in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest preventiv pana la sfarsitul acestei luni, au decis definitiv, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in dosarul Gala Bute. Astfel,. continuă pe Antena3

Elena Udrea petrece Pastele ramane in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest, au decis, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in diosarul Gala Bute. UPDATE: Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor, unde cere.

Elena Udrea va petrece Pastele in arest. Decizia ICCJ in dosarul Gala Bute este definitiva

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie. Decizia instantei supreme este definitiva.

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Elena Udrea: Nu exista absolut niciun motiv pentru a ramane in arest preventiv. Privarea de libertate inaintea unei condamnari nu este fireasca intr-o societate democratica

Elena Udrea a transmis joi un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in contextul in care, la inalta Curte de Casatie si Justitie este judecata contestatia fostului ministru la prelun.

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

MOTIVELE pentru care Elena Udrea trebuie sa ramana dupa gratii. Udrea a ajuns in fata magistratilor si cere eliberarea

UPDATE: Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor, unde cere eliberarea sa din arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Judecatorii vor analiza contestatia sa, urmand sa dea un verdict in aceasta.

Elena Udrea condamna o scapare legislativa: Totul pentru a se construi lotul Udrea si a complica sedintele iCCJ

Elena Udrea a transmis, miercuri, un nou mesaj pe pagina de Facebook, cu o zi inainte de sedinta de judecata unde magistratii inaltei Curti vor discuta contestatia depusa de avocatii fostului ministru privind p.

Asta facea Elena Udrea in timp ce romanii erau UMILITI. A platit pentru ziua de nastere 13.000 de lei. Din ai cui bani?

Elena Udrea isi facea vacantele de lux din banii primiti ca spaga la Ministerul Dezvoltarii, sustin procurorii DNA. Adminstratorul mosiei Nana, Tudor Breazu, era cel care facea tot posibilul ca Udrea sa intre.

MOTIVELE pentru care Elena Udrea trebuie sa ramana dupa gratii. Motivarea judecatorilor demonstreaza acest lucru. Elena afla azi cat va mai sta dupa gratii

Elena Udrea afla astazi cat va mai ramane in spatele gratiilor. Fostul ministru a contestat mandatul de arestare in dosarul Gala Bute, iar magistratiii Instantei Supreme judeca astazi cererea ei.

Elena Udrea reclama, pe Facebook, un alt abuz al procurorilor

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei ei de comunicare, in care a explicat cum s-a nascut lotul Udrea un nou abuz in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )