Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elena Udrea si sistemul

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea si sistemul

Invitarea Elenei Udrea, demnitar roman, la DNA pentru a da declaratii in dosarul Microsoft, apoi in dosarul galei Bute, a declansat ulterior o avalansa de declaratii media din partea acesteia interviul acordat Hotnews, Gandul live si conferinta de presa sustinuta de Elena Udrea), in care ofera diverse detalii despre felul in care lucreaza serviciile secrete SRI) cu oamenii de afaceri, cu politicienii si cu presa. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

Referatul procurorilor in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja a luat credit de la BRD ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea / Udrea mergea cu Obreja la intalnire cu functionarii Ministerului, care se opuneau insa finantarii galei de box

Procurorii DNA sustin in referatul de arestare preventiva a lui Rudel Obreja ca Elena Udrea si-ar fi exercitat influenta pe langa BRD astfel ca banca sa imprumute firma lui Rudel Obreja cu 10 milioane de lei pentru organizarea Galei Bute in 2011. Procurorii mai arata ca Elena Udrea - care isi delegase dreptul de semnatura secretarului general al ministerului - participa alaturi de Rudel Obreja la intalniri cu angajatii Ministerului Dezvoltarii, care le explicau ca ministerul nu poate plati toate cheltuielile de organizare a galei.

Elena Udrea, PROTEJATA unui sistem putred, striga acum CORUPTIE. De ce nu a verificat Udrea caietele de sarcini, cand era la putere?!

Se inteteste razboiul declaratiilor intre Elena Udrea si fosta colega din PDL, Cristina Traila. Fosta sefa a ANRMAP o acuza in mod direct pe Elena Udrea:As fi vrut sa tac si sa privesc la aceasta.

Elena Udrea a dezvaluit primele nume de politicieni si ziaristi, dupa cum a promis marti seara: Printre ei - Raluca Turcan, Oreste Teodorescu

Elena Udrea a promis pe Facebook, marti seara, ca va face seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor. Intrebata despre acest lucru la B1 TV, Udrea a oferit cateva nume. UPDATE Oreste Teodorescu respinge acuzatiile Elenei Udrea si anunta: imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insultaUPDATE 2 Valeriu Turcan: Elena Udrea a atins ultima treapta a dezumanizarii. Nu imi pot explica mecanismul prin care cineva isi poate pierde chiar orice urma de decenta. Negarea propriei situatii e insotita de amenintari si minciuni lansate la adresa tuturor. Deja e ceva patologic.

Cand si cum ramane Elena Udrea fara imunitate

Deputatii vor trebui sa voteze de patru ori ridicarea imunitatii pentru deputatul PMP Elena Udrea. De ce de patru ori? Pentru ca procurorii DNA au cerut mai intai Camerei Deputatilor, for din care face parte Elena Udrea, sa dea aviz pentru inceperea urmarii penale.

Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Comisia de control a SRI are oameni vulnerabili, cum credeti ca parlamentarii aia au curaj sa-i spuna ceva dlui Coldea, cand ei au dosare penale, afaceri cu statul, cum are dl Ghita. Ei nu controleaza, ei sunt controlati, a declarat miercuri seara, la TVR 1, Elena Udrea, care a aratat pe post un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita, in care ii spune acestuia ca stie ca a luat bani, la cerere, de la Dorin Cocos si ca va face public acest lucru.

Elena Udrea, la TVR 1: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi/ Kovesi a pus-o pe Bica de doua ori sub ascultare/ Exista un avocat, Rares Dan, care este avocatul tuturor celor care l-au denuntat pe Dorin Cocos si sunt liberi. Acesta est

Deputatul PMP Elena Udrea a fost invitata miercuri seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Vorbeste liber! difuzata de TVR 1. Dl Coldea este influent prin relatia pe care o are cu dna Kovesi. Spre exemplu, dl Coldea nu a vrut-o pe dna Bica la sefia DIICOT. In perioada in care dna Bica urma sa fie numita la DIICOT, aceasta a fost de doua ori pusa sub ascultare de dna Kovesi, a afirmat Udrea in emisiune. HotNews. ro a transmis principalele declaratiiElena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos .

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )