Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Comisia de control a SRI are oameni vulnerabili, cum credeti ca parlamentarii aia au curaj sa-i spuna ceva dlui Coldea, cand ei au dosare penale, afaceri cu statul, cum are dl Ghita. Ei nu controleaza, ei sunt controlati, a declarat miercuri seara, la TVR 1, Elena Udrea, care a aratat pe post un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita, in care ii spune acestuia ca stie ca a luat bani, la cerere, de la Dorin Cocos si ca va face public acest lucru. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, la TVR 1: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi/ Kovesi a pus-o pe Bica de doua ori sub ascultare/ Exista un avocat, Rares Dan, care este avocatul tuturor celor care l-au denuntat pe Dorin Cocos si sunt liberi. Acesta est

Deputatul PMP Elena Udrea a fost invitata miercuri seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Vorbeste liber! difuzata de TVR 1. Dl Coldea este influent prin relatia pe care o are cu dna Kovesi. Spre exemplu, dl Coldea nu a vrut-o pe dna Bica la sefia DIICOT. In perioada in care dna Bica urma sa fie numita la DIICOT, aceasta a fost de doua ori pusa sub ascultare de dna Kovesi, a afirmat Udrea in emisiune. HotNews. ro a transmis principalele declaratiiElena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos .

Elena Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita, pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri, la postul national de televiziune, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere, in.

Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri seara, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere. Ghita i-a raspuns ca ii pare.

Elena Udrea, noutatea zilei: Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos la arest

Liderul PMP Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe fostul ei sot, Dorin Cocos, la arest.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

FOTO. Elena Udrea arata SMS-urile cu Ghita

Elena Udrea a aratat, intr-o emisiune pentru TVR, sms-urile schimbate cu Sebastian Ghita despre Dorin Cocos si despre acuzatiile pe care urma sa le faca.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

Elena Udrea, declaratii proaspete, la TVR, de la ora 21.00

Deputatul Elena Udrea este invitata lui Sorin Avram, la TVR, incepand cu ora 21. 00, dupa ce astazi procurorii DNA au cerut arestarea sa preventiva in doua dosare: Microsoft si Gala Bute.

Elena Udrea: Sebastian Ghita i-a amenintat pe Maior si pe Coldea ca-i impusca, va fi arestat ca Mircea Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea afirma ca Sebastian Ghita i-a povestit cum le-a spus primilor doi oameni din conducerea SRI, George Maior si Florian Coldlea, ca ii impusca daca fratele patronului.

Elena Udrea: Sebastian Ghita i-a amenintat pe Maior si pe Coldea ca-i impusca, daca fratele sau va fi arestat ca Mircea Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea afirma ca Sebastian Ghita i-a povestit cum le-a spus primilor doi oameni din conducerea SRI, George Maior si Florian Coldlea, ca ii impusca daca fratele patronului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )