Libnet.ro
UNICEF

05:30

Elena Udrea, sub control judiciar pentru 4 acuzatii de spalare de bani intr-un nou dosar penal: Acest dosar are menirea sa mute atentia de la colapsul de imagine al DNA (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, sub control judiciar pentru 4 acuzatii de spalare de bani intr-un nou dosar penal: Acest dosar are menirea sa mute atentia de la colapsul de imagine al DNA (VIDEO)

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar intr-un nou dosar penal ce vizeaza finantarea campaniei electorale din 2009. Aceasta este investigata pentru 4 fapte de spalare de bani. Acest dosar. continuă pe B1

Ioana Basescu, sub control judiciar pentru instigare la spalare de bani intr-un dosar referitor la campania electorala pentru prezidentialele din 2009: Fiica fostului presedinte ar fi folosit banii pentru o excursie in Cuba

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si fostul ministru Elena Udrea au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza plati nelegale din.

Elena Udrea, sub control judiciar intr-un dosar ce vizeaza campania electorala din 2009. Ioana Basescu si Dan Andronic, audiati la DNA

Elena Udrea a ajuns, joi dimineata, la DNA, dupa ce a fost citata telefonic. Vom reveni cu amanunte.

Elena Udrea, pusa sub control judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Elena Udrea a fost pusa sub control judicar in dosarul in care a fost audiata la DNA, a declarat, joi, avocatul acesteia, Alexandru Chiciu, conform News. ro.

Ioana Basescu a fost pusa sub control judiciar. Acuzatiile DNA: Instigare la abuz in serviciu si la spalare de bani

Fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Ioana Basescu, este cercetata sub control judiciar pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul a urmarit obtinerea unui folos pentru sine sau pentru altul si pentru doua infractiuni de instigare la spalare de bani.

Elena Udrea, acuzata de spalare de bani si sub un nou control judiciar: Se apropie campania, numele lui Traian Basescu trebuia terfelit

Elena Udrea a declarat joi, dupa ce a iesit de la sediul DNA, ca procurorii au dispus un nou control judiciar in cazul sau si au acuzat-o de spalare de bani, intr-un dosar legat de finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009.

Elena Udrea, la Curtea Suprema: Magistratii se vor pronunta pe cererea sa de ridicare a controlului judiciar (VIDEO)

Elena Udrea este asteptata din nou la Curtea Suprema. Fostul deputat a contestat masura controlului judiciar in dosarul Gala Bute, iar magistratii trebuie sa ia astazi o decizie. Elena Udrea se va.

Cum cerseste Elena Udrea atentia presei

Pagina de media publica un top al celor mai comentate postari pe Facebook, in care imaginile cu Elena Udrea culegand mere se detaseaza cu peste 500 de raspunsuri. Sub pretextul promovarii fructelor romanesti, Udrea face de fapt o sesiune de fotografii intr-o livada din Buzau, printre copaci sau pe scara unui tractor, in pantaloni scurti. Comentariile ironice se inmultesc ametitor cand Udrea continua seria fotografiilor menite sa o puna in valoare pe ea, nu merele. Poza alaturi de un ciobanas face deliciul revistelor de satira si umor care nu rateaza umflatura din pantalonii tanarului.

Radu Banciu: Fratilor, Elena Udrea s-a inscris la Teologie. Nu ne intereseaza pe noi ce note ia, ci ce relatie se poate infiripa pe acolo (VIDEO)

Anuntul Elenei Udrea conform caruia va urma un master in teologie la Cluj-Napoca a fost cel mai comentat subiec al zilei de miercuri. Stirea a fost comentata si de Radu Banciu, Elena Udrea,.

Elena Udrea a venit la DNA pentru a fi audiata

Elena Udrea a venit joi la DNA, ea declarand ca a fost citata petnru a fi audiata intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba, conform News. ro.

Elena Udrea chemata pentru audieri la DNA (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata de procurori. Ea a fost insotita de un avocat, si pana in acest moment nu se stie daca va.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )