Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elena Udrea la B1 Tv: Noua Constitutie, facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru, cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea la B1 Tv: Noua Constitutie, facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru, cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii

O Constitutie cu mai putine atributii pentru seful statului este facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii, a declarat vineri seara Elena Udrea, la B1 Tv. Udrea a mai spus ca Temperatura dintre PDL si Traian Basescu este dezghetata, adaugand ca cei care ar trebui sa faca primul pas spre o impacare cu seful statului sunt democrat-liberalii. Elena Udrea a mai declarat ca M-am bucurat ca presedintele Basescu este de acord cu o femeie presedinte, adaugand ca, in opinia sa, vremurile in care o femeie poate fi presedinte in Romania nu sunt departe. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, despre divort: Nu este un moment de bucurie, dar este un fapt de viata

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Interviurile lui IonCristoiu difuzata de B1 TV, ca divortul de omul de afaceri Dorin Cocos nu este un moment de bucurie, dar.

Elena Udrea: Candidatura unei femei la presedintie este realista, ma bucura spusele lui Traian Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Interviurile lui IonCristoiu difuzata de B1 TV, ca se bucura de faptul ca presedintele Traian Basescu admite posibilitatea.

Elena Udrea: PDL ar trebui sa incerce sa refaca relatia cu presedintele Traian Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Interviurile lui IonCristoiu difuzata de B1 TV, ca PDL ar trebui sa fie partea care sa faca primii pasi catre recladirea.

Elena Udrea: Nu plec din PDL. Principalul meu proiect este credibilizarea mea ca politician, nu ocuparea de functii

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri seara, in cadrul emisiuni Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV ca, desi nu a castigat functia de conducere a partidului din care face parte, nu va renunta la.

NOUA CONSTITUTIE. Antonescu: Parlamentul va avea cel mult 300 de membri.

In noua Constitutie, Parlamentul va fi constrans sa aiba cel mult 300 de membri, a declarat seful Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Intrebat, miercuri, dupa ce proiectul de revizuire a Constitutiei a fost adoptat de catre Comisia de resort, daca poate spune cati parlamentari va avea viitorul Parlament, Antonescu a raspuns: Nu pot spune acest lucru, deoarece acest numar este in functie de Legea electorala. Citeste si NOUA CONSTITUTIE. Proiectul de revizuire a Legii fundamentale, .

NOUA CONSTITUTIE. Antonescu: Parlamentul va avea cel mult 300 de deputati.

In noua Constitutie, Parlamentul va fi constrans sa aiba cel mult 300 de deputati, a declarat seful Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Intrebat, miercuri, dupa ce proiectul de revizuire a Constitutiei a fost adoptat de catre Comisia de resort, daca poate spune cati parlamentari va avea viitorul Parlament, Antonescu a raspuns: Nu pot spune acest lucru, deoarece acest numar este in functie de Legea electorala. Citeste si NOUA CONSTITUTIE. Proiectul de revizuire a Legii .

Elena Udrea, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Orice politician de cariera se gandeste sa fie in situatia de a candida

Deputatul PDL Elena Udrea a evitat sa spuna, vineri seara, daca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale, insa a afirmat ca orice politician de cariera se gandeste la un moment dat sa poata fi in situatia de a candida la functia de sef al statului, adaugand ca ea insasi este un astfel de politician.

Crin Antonescu: Noua Constitutie va constrange Parlamentul sa legifereze un numar maxim de 300 deputati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca noua Constitutie va constrange Parlamentul ca, atunci cand va elabora Legea electorala, sa faca in asa fel incat numarul de 300 de deputati sa nu.

Elena Udrea: A merge cu mai multi candidati la prezidentiale e fatal pentru partidele de dreapta

Deputatul PDLElena Udrea a comentat, vineri seara, in cadrul emisiuniii Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV, cat de greu se coaguleaza opozitia la ora actuala, afirmand ca cel mai afectat.

Predoiu: Propunerile pentru Constitutie, o lipsa de responsabilitate politica.

Unele propuneri de revizuire a Constitutiei arata lipsa de responsabilitate si maturitate politica. Concluzia ii apartine fostului ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, care a atras atentia ca modificarea legii fundamentale s-a transformat de fapt intr-un decont al rafuielilor politice din ultimii ani, informeaza b1. ro. Ce se intampla pana acum este extrem de ingijorator si unele propuneri frizeaza lipsa de responsabilitate si maturitate politica. Politicienii ridica .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )