Libnet.ro
UNICEF

19:30

Elena Udrea, la B1 TV: PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, la B1 TV: PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta

Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu primesc functiile pe care le cer in Guvern si nu le pasa deloc de electorat. PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta. S-a spus foarte clar din interiorul PSD ca un partid candideaza cu presedintele lui. Ce se intampla acum, ca ramane PSD la guvernare, ca PNL va trece in opozitie, dupa ce s-a pupat 3 ani cu Ponta, asta nu mai intereseaza pe nimeni, a spus Elena Udrea in cadrul emisiunii Sub semnul ? de pe B1 TV. Aceasta nu crede ca Antonescu va reusi sa treaca drept liderul autentic al dreptei romanesti indiferent daca se rupe de PSD. continuă pe Hotnews

Elena Udrea: PSD va candida sigur la prezidentiale, cel mai probabil cu Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea afirma ca este clar faptul ca PSDva avea candidat propriu la prezidentiale, iar cel mai probabil Victor Ponta va fi acesta. Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu.

Elena Udrea vrea ca PNL sa sustina candidatul PMP la prezidentiale

Elena Udrea a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca PMP ia in calcul ca PNL sa sustina candidatul acestui partid in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de la sfarsitul.

Elena Udrea: Ne asteptam ca PNL sa sustina candidatul PMP in turul doi la alegerile prezidentiale

Deputatul Elena Udrea a afirmat, sambata, la Croaiva, ca PMP se asteapta ca PNL sa sustina candidatul acestui partid in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestui an, relateaza.

Elena Udrea: PMP nu exclude posibilitatea unei aliante cu PNL, pentru ca orice rau este mai mic decat un presedinte de la PSD

Deputatul Elena Udrea a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ce s-a desfasurat la Craiova, ca PMP ia in calcul posibilitatea de a sustine un candidat la Presedintie care sa-l invinga pe candidatul PSD, Victor Ponta, considerand ca orice rau este mai mic decat un presedinte de la PSD.

Elena Udrea: USL se va rupe pana luni

USL se va rupe pana luni, fiind vorba de un scandal intre Victor Ponta si Crin Antonescu, generat doar din dorinta de a castiga alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Targoviste, Elena Udrea.

Elena Udrea, primita la Craiova cu o papornita cu praz (FOTO)

Prezenta la Craiova pentru intalnirea Regionala Oltenia a Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea a fost primita cu o papornita cu praz, potrivit unei postari a deputatului pe Facebook. Am fost astazi.

VIDEO Elena Udrea a primit la Craiova o papornita cu praz

Elena Udrea a primit astazi pe scena Filarmonicii din Craiova o papornita cu praz ca sa ii aminteasca de olteni. Deputatul PMP a declarat ca Romania are nevoie de un presedinte care sa duca la capat proiectele lui Traian Basescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )