Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Victor Ponta mi-a spus ca voi fi prima pe care Codruta Kovesi o va aresta (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Victor Ponta mi-a spus ca voi fi prima pe care Codruta Kovesi o va aresta (VIDEO)

Declaratie-socanta a Elenei Udrea. Potrivit deputatului, fostul premier Victor Ponta ar fi avertizat-o ca va fi prima persoana arestata dupa ce Laura Codruta Kovesi va fi numita la conducerea DNA, informeaza B1. continuă pe B1

Avertismentul lui Victor Ponta pentru Elena Udrea

Elena Udrea a afirmat ca fostul premier Victor Ponta ar fi avertizat-o ca va fi prima persoana pe care o va aresta Laura Codruta Kovesi dupa ce va fi numita la conducerea DNA, scrie puterea. ro. Deputatul.

Elena Udrea vrea modificarea Codului Penal

Elena Udrea vrea ca denuntatorii sa nu mai ramana cu banii obtinuti ilegal si propune introducerea in Codul Penal a unei prevederi in acest sens. 'Astazi, unii care au facut ilegal.

Victor Ponta a devenit avocatul penalilor: Piedone, Negoita si Olguta merita sa ia 99% din voturi. Ponta spune ca Iohannis nu a fost ales de romani

Fostul premier Victor Ponta ia apararea tuturor primarilor cercetati de DNA in ultimul timp: Robert Negoita, Cristian Piedone si Olguta Vasilescu, care merita sa fie alesi cu 99% din voturi, potrivit lui Ponta. in contextul alegerilor locale, fostul premier spune ca presedintele Romaniei nu mai poate fi ales si de romani.

Victor Ponta, reactie la demisia Anei Costea. Cum il ataca pe Klaus Iohannis

Fostul premier Victor Ponta a precizat, dupa anuntul privind demisia ministrului Muncii, Ana Costea, ca este prea putin si prea tarziu. Oricum nu se va schimba nimic, acesti oameni.

Victor Ponta sare in apararea lui Robert Negoita: Sper sa fim lasati sa votam primari, nu salvatori mesianici care dupa vot se duc sa ne salveze in Florida

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, joi dimineata, la vestea ca primarul PSD de la Sectorul 3 al Capitalei, Robert Negoita, a fost chemat la DNA pentru a fi informat in legatura cu calitatea sa de.

Victor Ponta ataca PNL dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Este injositor!

Victor Ponta a comentat, intr-o postare pe Facebook, decizia PNL de la merge la alegerile pentru Primaria Capitalei cu Marian Munteanu, aratand ca aceasta candidatura este injositoare pentru.

Victor Ponta, pe Facebook. Care este cea mai buna masura economica luata in 4 ani de guvernare

Victor Ponta a revenit, marti dimineata, cu un nou mesaj pe Facebook. Fostul premier aminteste care este, din punctul sau de vedere, cea mai buna masura economica luata de Guvernul pe care l-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )