Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta ataca PNL dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Este injositor!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta ataca PNL dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Este injositor!

Victor Ponta a comentat, intr-o postare pe Facebook, decizia PNL de la merge la alegerile pentru Primaria Capitalei cu Marian Munteanu, aratand ca aceasta candidatura este injositoare pentru. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj pentru Ludovic Orban: Dumnezeu nu-i iarta pe ticalosi

Victor Ponta reactioneaza dur dupa ce Ludovic Orban a devenit urmarit penal si a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Eu l-am iertat de mult pe Ludovic Orban/ dar Dumnezeu nu-i uita ni.

Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta. Mai mult, aceasta a mai precizat ca vrea ca sustnerea s.

Victor Ponta, pe Facebook. Care este cea mai buna masura economica luata in 4 ani de guvernare

Victor Ponta a revenit, marti dimineata, cu un nou mesaj pe Facebook. Fostul premier aminteste care este, din punctul sau de vedere, cea mai buna masura economica luata de Guvernul pe care l-a.

Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, si ca spera ca aceasta sa vina in perioada imediat ur.

Victor Ponta: Nu am vazut niciodata o coloana oficiala atat de mare ca a lui Iohannis

Fostul premier Victor Ponta il critica pe presedintele Klaus Iohannis acuzandu-l ca foloseste coloana oficiala in deplasari private -mai exact vizitele de la sfarsit de sfarsit de saptamana la Sibiu- si ca are o coloana oficiala foarte mare total inutila daca nu esti presedintele SUA, Rusia sau China!.

Catalin Predoiu, dupa validarea candidaturii lui Marian Munteanu: Am avut o optiune sa mergem pe un candidat politic si unul din zona societatii civile. A fost o discutie in interiorul partidului, axata pe cele doua optiuni

Catalin Predoiu, liderul filialei din Bucuresti a PNL, a declarat marti, ca nu s-a pus problema vreunui refuz din partea sa de a se inscrie in cursa electorala pentru Primaria Capitalei. Declaratia li.

Haos in PNL, dupa nominalizarea lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: A treia propunere a liberalilor este un delir mistico-nationalist, cu substrat antioccidental, de inspiratie legionara, nascut in spuma tulbure a anilor 90

Problemele se tin lant in PNL. Nici cea de a treia propunere a liberalilor la Primaria Capitalei nu este bine primita. Marian Munteanu este noul candidat al PNL la functia de primar general, dupa ce Ludovi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )