Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevii din Romania vor avea transport gratuit

România Liberă România Liberă,
Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Elevii vor beneficia in mod gratuit de transport local, transport cu trenul, pe tot parcursul anului. continuă pe România Liberă

Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Executivul a aprobat hotararea care prevede ca elevii vor beneficia in mod gratuit de transport in orice perioada a anului, iar cei care fac naveta intre localitatea de domiciliu si cea unde sunt scolarizati vor avea asigurat transport gratuit pe toata perioada anului scolar.

EXCLUSIV Ministerul Educatiei confirma pentru B1.RO ca elevii care vor avea febra in ziua Evaluarii Nationale nu vor fi primiti in sala: Vor putea sustine examenul doar in sesiunea speciala, desfasurata pe 29 iunie

EXCLUSIV Minsiterul Educatiei a confrmat pentru B1. RO ca elevii care nu vor putea sustine pe 15 iunie Evaluarea Nationala pentru ca au febra sau alte simptome specifice COVID-19 nu vor da in aceasta zi.

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea probleme respiratorii cronice

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea cel putin 6 luni probleme respiratorii cornice. Este noul scenariu ingrijorator care vine de la Societatea Italiana de Pneumologie si vizeaza inclusiv pacientii tineri.

Elevii din clasele a VIII si a XII-a revin la scoala, marti, pentru a se pregati de examenele finale. Ce masuri sunt luate pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 (VIDEO)

Elevii din anii terminali se intorc la scoala, intre 2 si 12 iunie, pentru a se pregati de examenele finale, Evaluarea Nationala si Bacalaureatul. Pentru ca revenirea la scoala sa fie sigura, atat in ce pr.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

Ziua Mondiala fara Tutun: Un sfert dintre adolescentii din Romania au fumat cel putin o data, iar peste 50.000 fumeaza in mod curent

Peste 187. 000 de copii cu varsta intre 13 si 15 ani, reprezentand un sfert dintre adolescentii din Romania, au fumat cel putin o data, iar peste 53. 500 fumeaza in mod curent, in timp ce noile produse destinate fumatului cresc procentul copiilor de 13-15 ani care fumeaza. Ziua Mondiala fara Tutun este marcata in fiecare an, pe 31 mai, de Organizatia Mondiala a Sanatatii. in 2020, tema acestui eveniment global se concentreaza pe protejarea tinerilor impotriva manipularii industriei de tutun si prevenirea utilizarii produselor cu tutun si a nicotinei de catre tineri.

Hidroxiclorochina va fi folosita in continuare in spitalele din Romania pentru tratarea COVID-19. Medici romani: Nu am avut pacienti cu reactii adverse

Hidroxiclorochina ramane in acest moment in protocolul de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus si va continua sa fie administrata in spitalele din Romania, a precizat vineri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dedicat COVID-19, si Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Bucuresti, au declarat vineri pentru HotNews. ro ca le-au administrat hidroxiclorochina unora dintre pacientii lor, dar nu s-au confruntat cu niciun fel de reactii adverse cauzate de acest medicament.

Digi24: VIDEO EXCLUSIV Opt muncitoare din Romania au fost duse in Italia cu avionul privat. Angajatorul spune ca sunt indispensabile

Proprietarul unei vinarii din Italia a inchiriat un avion privat pentru a aduce la lucru opt muncitoare din Romania despre care spune ca ii sunt indispensabile. De mai bine de un deceniu, femeile merg de doua ori pe an in peninsula pentru a-l ajuta la vie. Anul acesta, din cauza restrictiilor cauzate de Covid-19, ele au fost intoarse de la granita cu Ungaria. Dar, pentru ca sunt de neinlocuit, italianul a inchiriat un avion privat care a aterizat la Cluj de unde au fost preluate cele 8 femei.

Transport gratuit pentru toti elevii din tara. Ministrul Monica Anisie: Fiecare copil al Romaniei are dreptul la educatie

Elevii vor beneficia gratuit de transport local si feroviar, pe tot parcursul anului calendaristic, in conditiile in care, joi, Guvernul Orban a adoptat o hotarare prin care se reglementeaza procedura de.

Prima Universitate de stat din Romania care ofera gratuit laptopuri si tablete pentru studentii admisi anul acesta

Toti bobocii care se vor inmatricula la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava USV), in anul academic 2020-2021, vor primi fie un laptop pentru cursurile de zi), fie o tableta pentru cele la distanta). Tot gratuit, studentii vor beneficia de o cartela SIM cu abonament la internet si trafic de date de minimum 50 de GB.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )