Libnet.ro
UNICEF

18:30

Eliminarea taxei pe stalp pentru constructiile din agricultura va stimula absorbtia fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eliminarea taxei pe stalp pentru constructiile din agricultura va stimula absorbtia fondurilor europene

Eliminarea taxei pe stalp pentru constructiile speciale din agricultura va stimula absorbtia de fonduri europene nerambursabile, cu precadere pe partea de silozuri, spatii de depozitare si chiar investitii in ferme zootehnice, apreciaza Federatia Nationala PRO AGRO, intr-un comunicat de presa remis vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Eliminarea taxei pe stalp si reducerea impozitului pe dividende vor fi amanate pentru 2017

Taxa pe constructiile speciale, in valoare de 1% din valoarea activelor, va fi eliminata din anul 2017, fata de 2016, cat se specifica in proiectul noului Cod Fiscal, cu o singura exceptie, pentru agricultura. Tot din acelasi an se va aplica si reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%.

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Fonduri de 130 milioane de euro pentru drumurile din Regiunea Centru

In contextul dezbaterilor publice asupra prioritatii de investitii 6. 1, din cadrul Axei Prioritare 6 - imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat, la Alba Iulia, o intalnire de lucru a presedintiilor consiliilor judetene de la nivel regional, informeaza un comunicat al Agentiei.

Lantul hotelier Hilton elimina din serviciile oferite clientilor continutul video pentru adulti din camere

Lantul hotelier Hilton a decis sa elimine continutul video pentru adulti din serviciile oferite clientilor, noteaza Huffington Post. Hilton va elimina pornografia de la televizor, dar un purtator de cuvant al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )