Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Elis Pavaje , unul dintre cei mai mari producatori de pavele si borduri din Romania, a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, in vederea realizarii lucrarilor de reamenajare a centrului orasului. Proiectul de modernizare a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Mazare: Cazinoul Constanta are nevoie de 10-12 mil. euro pentru reabilitare

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca reabilitarea Cazinoului din Constant a, care necesita o investitie de 10-12 milioane de euro, ar putea fi facuta cu bani guvernamentali, municipalitatea urmand sa decida care va fi destinatia acestuia.

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

Actiunile detinute de Visoiu la Conarg Construct, injumatatite in urma unei tranzactii de 2,7 mil. euro

Omul de afaceri Valentin Visoiu si-a redus la jumatate participatia indirecta la Conarg Construct, in urma unui transfer a peste 90% din partile sociale ale furnizorului de constructii metalice catre o alta firma din grupul Conarg, tranzactie de 11,9.

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1.

Scoala privata Aletheea, investitia de 2,5 mil. euro a avocatei Mona Musat. Limba romana fara manuale si matematica deprinsa prin arta origami

Scoala privata Aletheea, construita in zona Baneasa in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro a avocatei Mona Musat, a fost inaugurata luni.

Secure Property a cumparat apartamente de 3,3 mil. euro in Bucuresti

Secure Property Development Investment SPDI) din Cipru a cumparat 122 de apartamente in patru ansambluri din Bucuresti, a caror valoare neta este estimata la 3,3 milioane de euro, compania de investitii fiind la a treia achizitie in Romania in.

Moment istoric: Capodopera a lui Brancusi, la licitatie. Cumintenia pamantului, 20 mil euro

Una dintre cele mai semnificative opere ale lui Brancusi, Cumintenia Pamantului a fost pusa in vanzare. Sculptura este evaluata la aproape 20 milioane euro si face parte dintr-o colectie.

Semafoarele din Bucuresti, modernizate in cadrul unui proiect estimat la peste 16 milioane euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala, valoarea proiectului.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )