Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elisabeta Lipa: Romania aloca tot mai multi bani pentru sport, dar rezultatele sunt tot mai slabe. Avem cea mai redusa echipa OLIMPICA de dupa 1989

România Liberă România Liberă,
Elisabeta Lipa: Romania aloca tot mai multi bani pentru sport, dar rezultatele sunt tot mai slabe. Avem cea mai redusa echipa OLIMPICA de dupa 1989

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, recunoaste ca in ultimii ani Romania a investit din ce in ce mai multi bani in sport, dar performantele au fost tot mai slabe. continuă pe România Liberă

Tot mai multi tineri cu studii superioare parasesc Republica Moldova

Directoarea Centrului de Cercetari Demografice, Olga Gagauz, spune ca in Republica Moldova se constata ca tot mai multi tineri bine educati pleaca din tara. in aceste conditii, calitatea populatiei va avea de suferit, ceea ce va duce la un impact negativ asupra dezvoltarii socio-economice a Republicii Moldova in urmatoarele decenii.

Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza femeile care viziteaza obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situatie ingrijoratoare la Roma. Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza si cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii in fata obiectivelor turistice, informeaza B1.

Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce au fost atacate de mai multi tigri, intr-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres. Cele doua femei faceau parte.

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis dupa lovitura de stat esuata

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa lovitura de stat esuata din 15 iulie, ultimul fiind un colonel care si-a luat viata vineri, transmite agentia EFE.

El este omul cu cei mai multi dinti in gura (VIDEO)

Persoana cu cei mai multi dinti in gura, respectiv 37, este Vijay Kumar V. A, din localitatea indiana Davangere. Barbatul are cinci dinti in plus fata de numarul mediu de dinti pe care il are.

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte.

Prahova: Circulatie ingreunata pe DN 1, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini pe mai multi km

Circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, unde pe sensul de urcare catre munte s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri intre Nistoresti si Comarnic si la intrarea in statiunea Busteni, informeaza News. ro.

Efectele epurarilor din sistemul militar din Turcia: Mai multi militari si politisti s-au sinucis

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa tentativa de lovitura de stat esuata si ca urmare a deciziilor luate de autoritatile de la Ankara privind.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate.

PONTA sustine ca guvernul lui a construit cei mai multi kilometri de autostrada

Fostul premier Victor Ponta ii raspunde presedintelui PMP, Traian Basescu, care l-a criticat in ceea ce priveste infrastructura, afirmand ca in 2012 - 2015 guvernul Ponta a finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )