Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elixirul de soc care trateaza mai multe afectiuni. Cum se prepara

Antena3 Antena3,
Elixirul de soc care trateaza mai multe afectiuni. Cum se prepara

Socul este o planta care este folosita in prepararea unui elixir ce poate trata multe afectiuni ale organismului. Este vorba despre infuzia din flori de soc ce poate fi folosita pentru tratarea sinuzitei si a bronsitei,. continuă pe Antena3

Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Presedintele francez, Francois Holland,e a declarat miercuri ca au fost dejucate mai multe acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, afirmatia fiind facuta in marja unei deplasari la Marsilia cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, relateaza AFP si Le Figaro.

Perchezitii la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 300. 000 de euro.

Honda a vandut cu 50% mai multe masini in primul trimestru al acestui an

Honda Trading Romania a vandut in primul trimestru al acestui an circa 400 de masini, ceea ce inseamna o crestere cu 50,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cele mai multe modele vandute au fost CR-V .

Victor Ponta vrea mai multe rampe pentru cei cu dizabilitati: Vom face un control pentru a vedea care sunt acele cladiri care nu au ceea ce prevede legea (VIDEO)

Victor Ponta si-a facut reprosuri in legatura cu problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, informeaza B1 TV. Premierul a simtit pe propria piele lipsa unor rampe la intrarea in sediul DNA,.

Mai multe zboruri au fost anulate in Japonia inainte de venirea taifunului Nangka

Un taifun puternic se indrepta joi spre arhipelagul nipon, insotit de ploi, vanturi violente si alunecari de teren care au dus la anularea a peste 120 de zboruri interne si aularea unor curse feroviare, cu.

Perchezitii in mai multe localitati, din cinci judete. Este vizata o retea de trafic de medicamente

Perchezitii in cinci judete si municipiul Bucuresti, la traficantii de medicamente. Dosarul a plecat de informatia ca o persoana comercializa medicamente, provenite din Romania, Serbia si Bulgaria, care.

in Republica Moldova au aparut mai multe republici online

In reteaua de socializare rusa vk. com au aparut pagini ale unor organizatii care seamana enorm cu organizatiile teroriste din estul Ucrainei - Republica Populara Donetk si Republica Populara Lugansk. Organizatiile aparute se numesc Republica Populara Balti, Republica Populara Moldova si Republica Populara Gagauzia.

Nicolae Banicioiu: Nu sunt mai multe tabere in PSD, pot fi opinii separate. Din ce am vazut eu azi, partidul e mai unit ca niciodata (VIDEO)

Nicolae Banicioiu a declarat, la finalul Biroului Permanent National al PSD, despre ministrul Muncii ca din punctul meu de vedere am lucrat bine cu doamna Plumb. in ceea ce priveste existenta mai multor tabere.

Mai multe posturi TV, in vizorul CNA. Motivul: imaginile difuzate cu Gabriel Cotabita, la reanimare

Un membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), Valentin Jucan, s-a autosesizat in cazul televiziunilor Kanal D, B1 TV si Romania TV, care au difuzat o imagine in care apare o infirmiera langa Gabriel Cotabita, pe patul de spital.

Procurori DNA Cluj au descins la CJ Cluj si au luat acte din mai multe contracte, inclusiv cel privind centrul de deseuri

Ofiteri de la Directia Generata Anticoruptie au descins miercuri, 15 iulie, la sediul Consiliului Judetean Cluj. Surse din institutie au confirmat ca pe acestia ii intereseau acte privind centrul de deseuri, lucrari facute la drumuri judetene si documente privind exproprierile care s-au facut pentru construirea noii piste a aeroportului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )