Libnet.ro
UNICEF

09:15

Honda a vandut cu 50% mai multe masini in primul trimestru al acestui an

B1 B1,
Honda a vandut cu 50% mai multe masini in primul trimestru al acestui an

Honda Trading Romania a vandut in primul trimestru al acestui an circa 400 de masini, ceea ce inseamna o crestere cu 50,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cele mai multe modele vandute au fost CR-V . continuă pe B1

in unele tari, bronzul provoaca mai multe decese decat accidentele rutiere. De ce este periculoasa expunerea excesiva la soare

Conform statisticilor, in anul 2012 numarul deceselor provocate de cancerul de piele a fost mult mai mare decat al victimelor moarte in accidente rutiere. Aceste cifre au fost inregistrate in mai multe tari, iar numarul cazurilor de melanom este in continua crestere.

ANOFM: 584 de posturi sunt vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe angajari se fac in Cehia, Germania si Norvegia

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, in Spatiul Economic European sunt anuntate, prin intermediul retelei Eures Romania, 584 de locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi vacante.

ANOFM: Aproape 600 de locuri de munca in strainatate. in ce domenii se fac cele mai multe ANGAJARI

Angajatorii din Spatiul Economic European au vacante aproape 600 de locuri de munca, anuntate prin reteaua europeana Eures, cele mai multe in Cehia, Germania si Norvegia, unde se cauta muncitori calificati in diverse domenii, asistenti medicali, factori postali, bucatari, ospatari si agenti de paza.

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada.

Ordonanta cu mai multe moase a nascut un scandal politic!

Ordonanta de Urgenta privind salariile demnitarilor a reusit sa starneasca o intreaga discutie pe axa Palatul Cotroceni - Palatul Victoria. Daca opinia publica s-a obisnuit cu contrele presedinte - premier, mai putin obisnuita este pasarea responsabilitatii intre premier si vicepremier. Tensiunea din cadrul coalitiei aflate la putere devine tot mai evidenta.

Draft al cererilor Eurogrup: Grecia trebuie sa deruleze mai multe reforme

Eurogrup reia negocierile, in urma esecului ajungerii la un acord asupra salvarii Greciei * Consiliul European privind Grecia, anulat * Ministrul german de finante propune o iesire temporara a Greciei din zona euro --- * ACTUALIZARE 17:41 Schelling: Parlamentul grec sa sustina maine masurile, altfel nu exista discutii privind bailout-ul Ministrul austriac de finante Hans Schelling a declarat ca Parlamentul grec trebuie sa sustina maine toate masurile cerute de institutii pe care s-a ajuns astazi la un acord, deoarece in caz contrar nu vor exista discutii privind noul program de bailout. * ACTUALIZARE 17:27 Renzi: Grecia este importanta, dar Europa are si alte probleme * ACTUALIZARE 17:15 Reuniunea Eurogrup s-a incheiat * Dijsselbloem: Am parcurs un drum lung * ACTUALIZARE 16:43 Schulz: Cred ca vom ajunge azi la un acord * ACTUALIZARE 16:39 Juncker: Voi lupta pana in ultima milisecunda * ACTUALIZARE 16:34 Hollande: Vom face tot ce este necesar * ACTUALIZARE 16:22 Merkel: Cea mai importanta moneda, increderea, a fost pierduta --- Ministrul de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, ia in considerare iesirea temporara a Greciei din zona euro, pentru o perioada de cinci ani, potrivit publicatiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS).

Franta impune restrictii la consumul de apa in mai multe zone, din cauza secetei

Masuri de restrictionare a consumului de apa au fost impuse in 30 de departamente afectate de seceta in regiunile Vest, Sud-Vest, Bourgogne si Rhone-Alpes, iar in alte 34 de departamente sunt in curs alerte de seceta. Masurile au fost impuse de prefecturile din cele 30 de departamente cel mai afectate. In alte 34 de departamente, persoanele fizice si juridice sunt informate si indemnate sa economiseasca apa, prin alerte de seceta, potrivit site-ului guvernamental Propluvia, pe care informatiile sunt actualizate in timp real.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )