Libnet.ro
UNICEF

00:07

Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Presedintele francez, Francois Holland,e a declarat miercuri ca au fost dejucate mai multe acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, afirmatia fiind facuta in marja unei deplasari la Marsilia cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, relateaza AFP si Le Figaro. continuă pe Adevărul

Hollande a dezvaluit ca au fost dejucate acte teroriste, in Franta

Presedintele francez, Francois Hollande, a declarat, miercuri, ca, in aceasta saptamana au fost dejucate mai multe acte teroriste, in Franta.

Presedintele francez Francois Hollande: Am dejucat acte teroriste in aceasta saptamana

Presedintele francez Francois Hollande a declarat miercuri ca au fost dejucate acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, relateaza AFP. in aceasta saptamana, am prevenit acte.

Francois Hollande le cere francezilor, cu ocazia Zilei Nationale, sa fie uniti in fata terorismului

Presedintele Francois Hollande le-a cerut luni francezilor, inaintea Zilei Nationale a Frantei, sa ramana uniti in fata ameninarii teroriste si sa respinga teama, care este cea mai dura otrava pentru.

Francois Hollande saluta decizia istorica a Uniunii Europene si alegerea curajoasa a lui Tsipras

Francois Hollande a salutat reusita liderilor din zona euro de a ajunge la un acord in privinta Atenei, apreciind ca este o decizie istorica prin care se permite ramanerea Greciei in zona euro,.

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada.

Honda a vandut cu 50% mai multe masini in primul trimestru al acestui an

Honda Trading Romania a vandut in primul trimestru al acestui an circa 400 de masini, ceea ce inseamna o crestere cu 50,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cele mai multe modele vandute au fost CR-V .

Perchezitii la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 300. 000 de euro.

Draft al cererilor Eurogrup: Grecia trebuie sa deruleze mai multe reforme

Eurogrup reia negocierile, in urma esecului ajungerii la un acord asupra salvarii Greciei * Consiliul European privind Grecia, anulat * Ministrul german de finante propune o iesire temporara a Greciei din zona euro --- * ACTUALIZARE 17:41 Schelling: Parlamentul grec sa sustina maine masurile, altfel nu exista discutii privind bailout-ul Ministrul austriac de finante Hans Schelling a declarat ca Parlamentul grec trebuie sa sustina maine toate masurile cerute de institutii pe care s-a ajuns astazi la un acord, deoarece in caz contrar nu vor exista discutii privind noul program de bailout. * ACTUALIZARE 17:27 Renzi: Grecia este importanta, dar Europa are si alte probleme * ACTUALIZARE 17:15 Reuniunea Eurogrup s-a incheiat * Dijsselbloem: Am parcurs un drum lung * ACTUALIZARE 16:43 Schulz: Cred ca vom ajunge azi la un acord * ACTUALIZARE 16:39 Juncker: Voi lupta pana in ultima milisecunda * ACTUALIZARE 16:34 Hollande: Vom face tot ce este necesar * ACTUALIZARE 16:22 Merkel: Cea mai importanta moneda, increderea, a fost pierduta --- Ministrul de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, ia in considerare iesirea temporara a Greciei din zona euro, pentru o perioada de cinci ani, potrivit publicatiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS).

Franta impune restrictii la consumul de apa in mai multe zone, din cauza secetei

Masuri de restrictionare a consumului de apa au fost impuse in 30 de departamente din Franta afectate de seceta in regiunile Vest, Sud-Vest, Bourgogne si Rhone-Alpes, iar in alte 34 de departamente sunt in curs alerte de seceta, relateaza Mediafax, citand cotidianul France Soir.

Nicolae Banicioiu: Nu sunt mai multe tabere in PSD, pot fi opinii separate. Din ce am vazut eu azi, partidul e mai unit ca niciodata (VIDEO)

Nicolae Banicioiu a declarat, la finalul Biroului Permanent National al PSD, despre ministrul Muncii ca din punctul meu de vedere am lucrat bine cu doamna Plumb. in ceea ce priveste existenta mai multor tabere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )