Libnet.ro
UNICEF

11:30

in Republica Moldova au aparut mai multe republici online

Adevărul Adevărul,
in Republica Moldova au aparut mai multe republici online

In reteaua de socializare rusa vk. com au aparut pagini ale unor organizatii care seamana enorm cu organizatiile teroriste din estul Ucrainei - Republica Populara Donetk si Republica Populara Lugansk. Organizatiile aparute se numesc Republica Populara Balti, Republica Populara Moldova si Republica Populara Gagauzia. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Se vorbeste mult despre ei. Oamenii se intreaba de unde provine averea lor si care este, de fapt, reteta prin care produc din ce in ce mai multi bani. Adevarul va prezinta cei mai bogati oameni din Republica Moldova.

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova pot fi considerate in orice colt al tarii. Daca ai cu tine prietenii adevarati, o gustare, un pahar de vin sau o carte.

Fructul din Republica Moldova care i-a cucerit pe europeni: 68% din exporturi au ajuns in UE

Desi majoritatea exporturilor de fructe si legume din Republica Moldova au fost realizate pe piata din CSI, totusi, producatorii autohtoni de zmeura si-au livrat cea mai mare parte din fructe pe piata Uniunii Europene.

Traian Basescu: Unirea este o necesitate strategica in mod egal si pentru Romania si pentru Republica Moldova

Traian Basescu afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca daca ar mai fi ocupat functia de presedinte al tarii i-ar fi asteptat pe tinerii din Republica Moldova care au venit duminica in.

Republica Moldova: inflatia a ajuns la 8,3% in iunie. S-au scumpit tarifele la transport, medicamentele, unele legume si fructe

Preturile la produsele si marfurile din Republica Moldova s-au majorat, in medie, in luna precedenta cu 0,1% fata de luna mai si cu 8,3% fata de iunie 2014, arata datele statistice.

Politicieni din Republica Moldova condamnati la inchisoare

Multi dintre ei comit ilegalitati, putine dintre ele ies la iveala, la fel de putine sunt cercetate, foarte putini dintre ei sunt anchetati, doar unii sunt condamnati si doar cativa ajung dupa gratii. Adevarul va prezinta politicienii din Republica Moldova condamnati la inchisoare.

Basescu, un nou atac la Iohannis: Daca as fi fost presedinte, as fi asteptat grupul din Republica Moldova cu masa pusa si cu muzica populara

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca nu i-a intampinat personal pe tinerii din Republica Moldova care au ajuns ieri la Bucuresti dupa ce au plecat in urma cu o saptamana din Chisinau. O delegatie de la Palatul Cotroceni s-a intalnt cu tinerii pro-unire din Republica Moldova pentru ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

Peste 1.500 de oameni, la marsul din Capitala pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova

Aproximativ 500 de bucuresteni i-au asteptat duminica in Piata Universitatii pe cei 1. 000 de tineri care au venit din Republica Moldova pentru a participa la marsul pentru unirea Republicii Moldova cu Romania, la sosirea in fata Teatrului National fiind primiti cu paine, sare si flori, potrivit Mediafax.

Administratia Prezidentiala a transmis tinerilor din Republica Moldova aprecierea presedintelui

Reprezentantii Administratiei Prezidentiale au transmis tinerilor din Republica Moldova, care au fost primiti duminica la Palatul Cotroceni, aprecierea presedintelui Klaus Iohannis pentru efortul depus.

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )