Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elon Musk, planuri marete pentru a coloniza Marte si Luna. Ce dovada aduce pentru a arata ca ideile sale nu sunt in zadar (FOTO + VIDEO)

B1 B1,
Elon Musk, planuri marete pentru a coloniza Marte si Luna. Ce dovada aduce pentru a arata ca ideile sale nu sunt in zadar (FOTO + VIDEO)

Elon Musk isi doreste sa colonizeze Luna si Marte si are si un plan. Acesta a explicat cum va fi posibil sa duca primele misiuni umane pe Planeta Rosie printr-un video postat pe Twitter. Musk vrea. continuă pe B1

Elon Musk vrea sa calatorim cu rachete pe Pamant [VIDEO]

Stim deja ca Elon Musk are planuri ambitioase cu rachetele, insa cele mai noi ganduri ale acestuia sunt si mai intrigante. Musk a vorbit despre noile planuri ale SpaceX cu privire la calatorii pe Luna si pe Marte, insa finalul discursului sau a fost, fara doar si poate, cea mai interesanta parte. Acesta considera ca [].

Planurile lui Elon Musk. Baza lunara, Orasul Marte si racheta BFR, cea mai mare de pana acum

Atunci cand nu este ocupat cu masinile eletrice, cu Hyperloop, sau cu tunelurile subterane care ar trebui sa rezolve problema traficului, Elon Musk viseaza sa colonizeze Luna si Marte.

Vrei sa ajungi oriunde pe pamant in mai putin de o ora? Elon Musk vrea sa te ajute

Vizionarul Elon Musk, cunoscut pentru proiectele sale ambitioase, precum colonizarea planetei Marte, planuieste sa construiasca o racheta capabila sa calatoreasca in orice punct de pe Pamant in mai putin de o ora.

VIDEO Inca un proiect marca Elon Musk: O racheta care sa transporte oameni in orice locatie de pe Pamant, in mai putin de o ora

Antreprenorul miliardar Elon Musk propune un nou proiect care pare de domeniul imposibilul: o calatorie Londra-New York in doar 29 de minute, in timp un drum New York-Shanghai ar dura doar 39 de minute.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )