Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elvetia: Mai multi raniti in urma unor altercatii in serie la inchisoarea din Geneva

B1 B1,
Elvetia: Mai multi raniti in urma unor altercatii in serie la inchisoarea din Geneva

Mai multi detinuti de la inchisoarea de la Geneva au fost raniti luni, in urma unor altercatii generale care au inceput de duminica si au implicat circa 100 de detinuti, relateaza AFP. Dupa un prim. continuă pe B1

Violente, in inchisoarea de la Geneva. Mai multi detinuti au fost raniti.

Detinutii din inchisoarea de la Geneva s-au incaierat, duminica si luni. Aproximativ 100 de persoane s-au batut in interiorul penitenciarului, conform Mediafax. Dupa un prim incident luni dimineata, cand doi detinuti au fost raniti de obiecte contondente, cinci detinuti au fost grav raniti cu cutite in cursul dupa-amiezii, potrivit purtatorului de cuvant al departamentului de securitate de la Geneva, Laurent Forestier. Luni dupa-amiaza, situatia in inchisoarea Champ-Dollon, desi tensionata, .

Ucraina. Mai multi oficiali de grad inalt de la Kiev vor fi acuzati de uciderea demonstrantilor.

Cel putin 50 de persoane, inclusiv oficiali de rang inalt din cadrul fortelor de ordine, vor fi acuzate pentru uciderea demonstrantilor la Kiev, conform B1TV. O ancheta a fost lansata impotriva unor oficiali de rang inalt pentru organizarea unor crime masive, vizand aproximativ 50 de persoane, a declarat Oleh Mahnitki, numit procuror general al Ucrainei luni. Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei sambata, pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )