Libnet.ro
UNICEF

05:45

eMAG a anuntat cand va avea loc campania de Black Friday

Adevărul Adevărul,
eMAG a anuntat cand va avea loc campania de Black Friday

A zecea editie Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG in luna noiembrie. continuă pe Adevărul

La Liga: Cand va avea loc derbiul Real Madrid vs Barcelona, primul El Clasico al sezonului

Primul clasico al sezonului dintre FC Barcelona si Real Madrid se va juca sambata, 24 octombrie, a anuntat marti La Liga, organizatorea campionatului Spaniei, scrie AFP.

EMAG: Black Friday are loc anul acesta pe 13 noiembrie

A zecea editie Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie, conform unui comunicat de presa.

Cand e Black Friday 2020: data oficiala, dezvaluita chiar acum de eMAG

Daca asteptai Black Friday sa profiti de oferte, e in regula, e aproape. Data oficiala, cel putin in cazul eMAG, a fost dezvaluita. eMAG a anuntat ca va organiza a zecea editie pentru.

eMAG anunta ca va organiza Black Friday pe 13 noiembrie

EMAG a anuntat data la care va organiza Black Friday anul acesta: 13 noiembrie. Prima editie Black Friday a fost in 2011, iar vanzarile au crescut de la an la an. Black Friday a fost pe 15 noiembrie anul trecut. Pe platforma eMAG vanzarile totale au fost de 499 milioane lei in 2019, de Black Friday.

A fost anuntata data pentru reducerile de Black Friday. in plina pandemie, specialistii se contrazic: Romanii vor tine de bani vs. Vor cumpara in nestire

Cel mai mare retailer on-line a anuntat ca data la care va organiza in acest an Black Friday va fi 13 noiembrie. in acea zi, timp de 24 de ore, sute de mii de articole vor fi la reduceri iar promotiile se anunta si in acest an spectaculoase. Pandemia isi va spune cuvantul in ceea ce priveste vanzarile din acest an. Unii specialisti vad o prabusire a pietei, altii cred ca romanii au resurse la saltea pe care le vor cheltui in Vinerea Neagra .

eMAG le vinde la pret de pomana: telefoane mai ieftine decat le-ai prinde de Black Friday

EMAG listeaza cateva modele cu preturi foarte mari. Daca tot ce te intereseaza e reducerea, atunci de aici poti incepe. Cand vine vorba de reduceri, si incepi de la categoria de resigilate,.

Camera Deputatilor dezbate proiectul care prevede acordarea unui stimulent financiar profesorilor in timpul starii de urgenta sau de alerta. Cand va avea loc votul final (VIDEO)

Salariile profesorilor intra din nou in atentia parlamentarilor. Proiectul PSD prin care profesorii ar urma sa primeasca 2. 000 de lei ca spor COVID-19 intra, marti, in dezbatere in Camera Deputatilor, care.

Romanii se inchid in case? Evenimentele vor avea loc cu cel mult 20 de persoane sau nu vor fi deloc

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca are in intentie intarirea restrictiilor legate de pandemie, mer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )