Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMag vrea sa devina cea mai mare piata de desfacere pentru mici producatori romani

Adevărul Adevărul,
eMag vrea sa devina cea mai mare piata de desfacere pentru mici producatori romani

Magazinul online eMag a anuntat ca deschide platforma sa catre mici afaceri romanesti si se asteapta ca in cinci ani sa genereze vanzari de 100 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Hong Kong isi mentine titlul de cea mai scumpa piata de locuinte din lume

Hong Kong isi mentine pentru al saptelea an consecutiv titlul de cea mai costisitoare piata de locuinte din lume, arata studiul publicat luni de Demographia International Housing Affordability, transmite Bloomberg.

VIDEO Buzoienii au sarbatorit Mica Unire cu o sceneta istorica si cea mai mare Hora a Unirii

Peste 1. 500 de persoane au fost prezente in curtea Muzeului Judetean Buzau pentru a lua parte la manifestarile dedicate Unirii de la 24 ianuarie 1859. Evenimentele au inceput la ora 10. 00, printre invitati numarandu-se parlamentari buzoieni, sefi din administratie, cadre militare si buzoieni veniti sa se prinda in cea mai mare Hora a Unirii.

Banul Cornea Brailoiu, colaboratorul apropiat al lui Constantin Brancoveanu. A lasat orasului Targu Jiu cea mai veche casa

Cornea Brailoiu este un vestit boier de la care a ramas cea mai veche constructie civila din Targu Jiu. Este vorba de conacul Cornea Brailoiu, construit in stil brancovenesc.

Secrete privind zborul cu avionul de care calatorii nu au nici cea mai mica idee: de ce sistemul de blocare al valizei este inutil

Desi zborul cu avionul a devenit un lucru destul de obisnuit pentru toata lumea, insa exista secrete bine pastrate. Fie ca este vorba de protejarea bagajelor, masurile de siguranta ale pilotilor sau cea mai buna zi pentru a cumpara bilete, toate acestea au fost cuprinse in destainuirile insotitorilor de zbor.

Eliminarea plafoanelor la CAS si CASS, printre masurile cu cel mai mare impact asupra economiei in 2017

Eliminarea plafonarii la cinci salarii medii brute a bazei de calcul a CAS si la casa de sanatate CASS) si majorarea plafonulului veniturilor anuale pentru aplicarea impozitului de 1% pe veniturile microintreprinderilor se numara printre masurile care vor avea cel mai mare impact asupra economiei in acest an, a declarat joi directorul executiv al departamentului de consultanta fiscala al firmei de consultanta si audit EY Romania, Gabriel Sincu.

Societatea Romana de Radiodifuziune, buget cu 190 de milioane de lei mai mare, in 2017

Suma alocata Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), prin proiectul bugetului de stat pe 2017, este de 383 de milioane lei, cu aproximativ 190 de milioane mai mare dcat in 2016, potrivit datelor publicate pe site-urile Ministerului Finantelor.

BUGET 2017 Dragnea va avea la dispozitie un fond de 205.000 lei, cu 17,8% mai mare decat in 2016. Fondurile de deplasari si protocol ale lui Iohannis, taiate

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, primeste un fond la dispozitia sa de 205. 000 lei, mai mare cu 17,8% fata de bugetul aciordat in 2016, reiese din noul proiect de buget pentru 2017, pus in dezbatere publica luni de cabinetul Grindeanu, scrie Profit. ro. Totodata, proiectul prevede o diminuare a fondurilor puse la dispozitia presedintelui Klaus Iohannis.

Mesajul PNL pentru Guvern: in spitalele din Romania mortalitatea este mai mare decat in inchisori. Pentru spitale, nu va grabiti cu o ordonanta?

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi, i-a atras atentia sefului PSD, Liviu Dragnea, si Guvernului ca situatia din spitalele din Romania este mult mai grava decat cea din inchisori, insa actuala majoritate nu da semne ca s-ar grabi cu o ordonanta de urgenta pentru a remedia aceasta problema.

Traficul celui mai mare magazin online din Romania arata ca urmatorii ani vor fi despre comert mobil

Dupa prima faza a comertului online, vin cea prin telefon, prin asistenti digitali si, pur si simplu, prin analiza profilului de client. Deocamdata, in Romania va urma o crestere a celui mobil.

DIVORTUL ANULUI la Hollywood: Cea mai frumoasa blonda se desparte dupa 2 ani de casnicie (VIDEO)

Actrita Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac ar fi pus capat relatiei lor in urma cu mai multe luni, desi oficial nu se cunosc motivele despartirii lor, relateaza online ziarul spaniol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )