Libnet.ro
UNICEF

10:00

Emmanuel Macron: Adevarata frontiera n Europa este cea care i separa pe progresisti si pe nationalisti

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron: Adevarata frontiera n Europa este cea care i separa pe progresisti si pe nationalisti

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat luni ca adevarata frontiera in Europa este cea care ii separa pe progresisti si pe nationalisti, si ca aceasta infruntare se va afla in centrul alegerilor pentru Parlamentul European in 2019. continuă pe Hotnews

CM 2018: Emmanuel Macron va participa la semifinala dintre Franta si Belgia

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va asista la meciul pe care echipa antrenata de Didier Deschamps il va disputa in semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, cu Belgia, au declarat oficiali ai Palatului Elysee, informeaza Reuters.

El este pilotul care si-a pierdut viata in urma accidentului aviatic de la Fetesti. Avea doar 36 de ani

Florin Rotaru este pilotul care a murit carbonizat in MIG-ul 21 Lancer prabusit la Borcea, in fata a peste 3000 de oameni, la un miting aerian. Barbatul avea doar 36 de ani. Florin Rotaru indeplinea functia.

Chef Florin Dumitrescu, marturisiri despre viata personala: Cand ajung acasa dupa o zi plina, familia este cea care ma recalibreaza FOTO

Florin Dumitrescu 31 de ani) a vorbit despre viata de familie. Membru al juriului in show-ul culinar Chefi la cutite de la Antena 1, chef Dumitrescu este casatorit cu bloggerita Cristina Sima 36 de ani) si au impreuna doua fetite, de cinci, respectiv patru ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )