Libnet.ro
UNICEF

14:45

Energie de 74 milioane euro tranzactionata, in februarie, pe piata spot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Energie de 74 milioane euro tranzactionata, in februarie, pe piata spot

OPCOM operatorul pietei noastre de energie) a raportat, pentru luna februarie, o valoare totala de circa 74 milioane euro pentru energia tranzactionata pe piata spot PZU. continuă pe Ziarul Bursa

ArcelorMittal Galati a investit 7 milioane euro in modernizare

Combinatul ArcelorMittal Galati a investit peste 7 milioane euro in modernizarea completa a unui set de turbosuflante, pentru reducerea consumului de energie la Furnalul 5. in urma acestei investitii, compania a redus la jumatate consumul de abur al turbosuflantelor, ce asigura injectarea de aer rece in furnale, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Sonae Sierra a inregistat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014

Sonae Sierra a inregistrat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014, comparabil cu 3,6 milioane euro inregistrate in anul anterior, rezultat determinat de un rezultat direct de 52,7 milioane euro si un rezultat indirect de 43,6 milioane euro.

Metrorex da un contract de pana la 440 milioane euro, fara sa anunte/ Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, cel mai mare acord de acest tip pentru metroul bucurestean, dar nu a comunicat compania selectata, care ar urma sa fie anuntata in SEAP si Jurnalul Oficial al UE dupa solutionarea eventualelor contestatii, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la procedurile de achizitie organizate in minister.

Perchezitii in Bucuresti si in zece judete, intr-un caz de evaziune cu prejudiciu de 9 milioane euro. Omul de afaceri Georgica Cornu, vizat in acest dosar

Politistii fac 61 de perchezitii in Bucuresti si in zece judete, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prin operatiuni comerciale fictive, reprezentand cheltuieli cu achizitia de materiale de constructii, prejudiciul depasind noua milioane euro, potrivit Mediafax.

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze.

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut cu 27%, la 10,7 milioane euro

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut, in Romania, cu 27%, la 10,7 milioane euro, sustinute printre altele de lansarea de noi produse, a anuntat azi grupul specializat in marketing direct, controlat de Posta Franceza, arata un comunicat remis azi redactiei.

Lichiditate de aproape 4,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 21. 308,66 lei 4. 918,46 euro).

AFI Europe a avut anul trecut venituri din chirii in Romania de 37 milioane euro, in urcare cu 20%

AFI Europe a inregistrat anul trecut venituri operationale nete de 37 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de 2013, din inchirierea mall-urilor AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si a primelor doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )