Libnet.ro
UNICEF

08:01

Epidemia de rujeola din Romania a afectat deja 4.881 de persoane, dintre care 22 au decedat

România Liberă România Liberă,
Epidemia de rujeola din Romania a afectat deja 4.881 de persoane, dintre care 22 au decedat

Epidemia de rujeola din Romania, care a debutat la sfarsitul lunii septembrie 2016, a ajuns, vineri, la 4. 881 de cazuri, cu aproape 90 de imbolnaviri mai multe decat in saptamana precedenta, arata datele centralizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. continuă pe România Liberă

Timmermans ii raspunde lui Tariceanu: Eu cred ca, in ansamblu, institutiile anticoruptie din Romania functioenaza foarte bine. Am cerut un raport

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spune ca a luat nota de afirmatiile presedintelui Senatirului roman, Calin Popescu-Tariceanu, cum ca in Romania ar functiona un sistem paralel de putere, si a cerut serviciilor sale de la bruxelles un raport in aceasta privinta, insa oficialul european a subliniat ca in ansamblu institutiile anticioruptie din Romania functioneaza foarte bine.

Timmermans ii raspunde lui Tariceanu: Eu cred ca, in ansamblu, institutiile anticoruptie din Romania functioneaza foarte bine. Am cerut un raport

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spune ca a luat nota de afirmatiile presedintelui Senatirului roman, Calin Popescu-Tariceanu, cum ca in Romania ar functiona un sistem paralel de putere, si a cerut serviciilor sale de la Bruxelles un raport in aceasta privinta, insa oficialul european a subliniat ca in ansamblu institutiile anticioruptie din Romania functioneaza foarte bine.

Gestul minunat al unui veterinar din Romania i-a induiosat pe straini. A salvat o catelusa de la moarte sigura, sfidand pericolul

Gestul minunat al unui medic veterinar din Romania a ajuns cunoscut in lumea intreaga dupa ce presa straina a descris cu lux de amanunte cum a salvat o catelusa de la moarte sigura. Este.

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV cu concurenti vedete din Romania

Emisiunea Fort Boyard, concursul lansat in anii 90 si derulat in fortareata din stramtoarea Pertuis dAntioche, va fi realizata si difuzata, mai nou, de Pro TV, concurenti fiind vedete cunoscute din showbiz.

(P) Revino - Descopera vinurile din Romania

In perioada 6-8 mai 2017, CrameRomania. ro si ReVino. ro va invita sa participati la a doua editie a targului de vinuri si turism viticol REVINO - Descopera vinurile din Romania in acelasi cadru elegant si primitor la Hotel Novotel -.

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 3 luni

Piata auto din Romania inmatriculari masini noi) a inregistrat in primul trimestru a doua mare crestere din Uniunea Europeana dupa cea din Grecia, de 27,5%, la 22. 276 de unitati, avansul fiind de peste trei ori ori mai mare fata de cel comunitar, de.

Modificari la Codul Fiscal. Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit

Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit. O sarcina care pana acum revenea angajatorului este schimbata in draftul de modificare a Codului Fiscal citat de.

Modificari la Codul Fiscal. Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit

Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit. O sarcina care pana acum revenea angajatorului este schimbata in draftul de modificare a Codului Fiscal citat de.

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Avand in vedere dezbaterile care au avut loc, in spatiul public in ultima perioada, cu privire la fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu sustine ca fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate, potrivit unui comunicat de presa.

Clanurile de camatari stiute de toata lumea, ignorate de Justitie. in puscariile din Romania sunt inchise doar trei persoane condamnate pentru camatarie

Camataria este interzisa prin lege din 2011 si se pedepseste cu pana la cinci ani de inchisoare. Desi Politia face zeci de perchezitii, anual, la clanurile de camatari, foarte putini dintre acestia ajung dupa gratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )