Libnet.ro
UNICEF

19:16

Episcopul emerit Petru Gherghel internat in spital dupa ce s-a imbolnavit de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Episcopul emerit Petru Gherghel internat in spital dupa ce s-a imbolnavit de Covid-19

Episcopul emerit Petru Gherghel, in varsta de 80 de ani, este internat intr-un spital din Iasi, dupa ce a fost confirmat cu virusul SARS-CoV2, informeaza, sambata, Episcopia Romano-Catolica Iasi, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Episcopul emerit Petru Gherghel este internat la Iasi, din cauza infectarii cu coronavirus. Care este starea sa de sanatate

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat, pe Facebook, ca episcopul emeritc Petru Gherghel este internat de cateva zile intr-un spital din oras, fiind infectat cu noul coronavirus. Starea acestuia de sanatate este una stabila, avand o forma usoara a bolii, a adaugat sursa citata.

Episcopul emerit Petru Gherghel a fost confirmat cu Covid-19, fiind internat intr-un spital din Iasi

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat, pe Facebook, ca episcopul emeritc Petru Gherghel a fost depistat cu Covid-19 si esteinternat de cateva zile intr-un spital din oras. Potrivit sursei citate,.

Episcopul emerit Petru Gherghel este infectat cu noul coronavirus

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat ca episcopul emeritc Petru Gherghel este infectat cu noul c.

Zelenski a fost internat in spital dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a fost internat in spital dupa ce a contractat Covid-19 la inceputul acestei saptamani, relateaza presa locala citand un oficial al administratiei prezidentiale, transmite Reuters.

Un primar din Hunedoara a murit in spital dupa ce s-a infectat cu COVID-19

Situatie disperata in judetul Hunedoara. Un primar din judetul Hunedoara a murit in ATI dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Avea doar 52 de ani si nu suferea de alte boli grave. Totodata, un barbat din orasul Ge.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )