Libnet.ro
UNICEF

08:00

Episcopul martir din Vaslui care ar fi murit otravit pentru ca s-a opus ciumei rosii va fi deshumat. Parchetul General si IICCMER, ancheta dupa 69 de ani

Adevărul Adevărul,
Episcopul martir din Vaslui care ar fi murit otravit pentru ca s-a opus ciumei rosii va fi deshumat. Parchetul General si IICCMER, ancheta dupa 69 de ani

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) impreuna cu Parchetul Militar anunta ca incepand cu ziua de marti, 25 septembrie 2018, va incepe o actiune de investigatii arheologice in municipiul Husi, judetul Vaslui. Obiectivul actiunii il reprezinta deshumarea ramasitelor pamantesti ale fostului episcop de Husi, Grigorie Leu, mort in conditii suspecte la 1 martie 1949. continuă pe Adevărul

Scene incredibile intr-o scoala din Vaslui: A batut-o pana la lesin (VIDEO)

Scene revoltatoare intr-un liceu din Vaslui! O eleva de 14 ani si-a snopit in bataie o colega, de aceeasi varsta. Totul s-a petrecut in vazul celorlalti colegi. Unii dintre ei s-au grabit sa filmeze.

Descoperire macabra pe un camp din Vaslui

Barbatul gasit decedat, vineri, pe un camp din comuna Viisoara, a murit accidental, rana fiind provocata de cornul unui animal, au stabilit anchetatorii. Potrivit procurorului criminalist care a coordonat.

Scene socante intr-un liceu din Vaslui. O eleva a fost batuta de o colega de a ei pana la lesin

Scene socante surprinse intr-un liceu din judetul Vaslui. O eleva de clasa a noua a fost lasata inconstienta de o colega, dupa o bataie in curtea Liceului Tehnologic din Puesti. Totul a pornit dupa o.

Barbat ucis, gasit pe un camp din Vaslui

Un barbat a fost gasit injunghiat pe un camp din comuna Viisoara, echipajul medical solicitat la fata locului constatand decesul acestuia. Potrivit medicului Ioana Lupeica din cadrul Serviciului de.

Sefii din Jandarmerie, pusi sub acuzare pentru violentele de la protestul din 10 august

Sefii din Jandamerie si cei care au coordonat interventia din 10 august de la protestul diasporei sunt pusi sub urmarire penala. Acestia sunt chemati la Parchetul General pentru prezentarea acuzatiilor ce li se aduc in acest caz.

Povestea romanului din Iasi care a castigat la loz in plic 500.000 de euro. Cum a ramas fara toti banii

Un barbat din localitatea ieseana Tomesti a plecat sa lucreze ca sofer in Italia, iar viata lui s-a schimbat dupa ce a dat marea lovitura. Giani Doloi a castigat 500. 000 de euro la loz in plic. A crezut ca.

CUTREMURATOR! Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita, care a ales sa isi puna capat zilelor

Un barbat din Valea Mare, Dambovita, in varsta de 44 de ani, si-a pus capat zilelor dupa ce sotia s-a despartit de el. inainte de a apela la acest gest tragic, acesta a scris un bilet de adio,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )